Tanıtım KESE EKLENTISI ESSENTIALS ADDON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IloveRestPect

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
XFluzz_

Discord:

Buwra

Minecraft Sürümleri
1.21.1
Bugün sizlere, basit ama etkili bir ekonomi eklentisi olan Kese eklentimizi tanıtacağım. Bu eklenti, piyasadaki diğerlerinden farklı olarak tamamen optimizasyon ve kullanım kolaylığı odaklı bir yapıya sahiptir.

Eklentim, Essentials eklentisinin ekonomik altyapısını devralmaktadır. Bu sayede kendi içinde ekstra bir ekonomi sistemi barındırmaz. Bunun en büyük avantajı, sistemin daha optimize hale gelmesi ve disk kullanımını azaltmasıdır. Ayrıca bu yapı, iki sunucu arasında bağlantı kurmanıza da olanak tanır.

Essentials, eski ve köklü bir eklenti olarak kendini kanıtlamış bir yapıdadır. Dolayısıyla optimizasyon konusunda üst düzey performans sunmaktadır. Kese eklentisi, bu avantajları kullanarak sunucunuzda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir çözüm sunar.

Hem performans hem de işlevsellik arayanlar için ideal bir tercih!

1734053420680.webp

1734053442477.webp

böyle basit eklentilere boş yere para vermeyin discorddan ekleyin size bir kopyasını gönderirim yazmak 30 dakikamı almadı (:

Yazdığın komutları tasarlayan kişi olarak cevap vermek bana düşer :D

Kese eklentisini towny sunucuları için yazmıştım, o zamanlar ekonomi eklentilerinin çoğu towny eklentisini desteklemiyordu.
Essentials eklentisi de bir çok sunucu sahibinin istemeyeceği bir eklenti, her şeyi basit halde sunan bir eklentidense daha modüler ve modern eklentiler kullanmayı tercih ediyorlar.

Para vermekten bahsetmişsin keseyi parayla satan var mı bilmiyorum zamanında ben satıyordum ondan sonra open source halini yaptılar zaten lynesin githubında vardı

Kese eklentisini towny sunucuları için yazmıştım, o zamanlar ekonomi eklentilerinin çoğu towny eklentisini desteklemiyordu.
Essentials eklentisi de bir çok sunucu sahibinin istemeyeceği bir eklenti, her şeyi basit halde sunan bir eklentidense daha modüler ve modern eklentiler kullanmayı tercih ediyorlar.

Para vermekten bahsetmişsin keseyi parayla satan var mı bilmiyorum zamanında ben satıyordum ondan sonra open source halini yaptılar zaten lynesin githubında vardı
Eskiden forumda ücretli satılıyordu siz miydiniz satan hatırlamıyorum.

Konu sahibine tavsiye olarak amacınız insanlara yardımcı olup dağıtmak ise neden github'a yükleyip konuya link bırakmadınız ?

Eskiden forumda ücretli satılıyordu siz miydiniz satan hatırlamıyorum.

Konu sahibine tavsiye olarak amacınız insanlara yardımcı olup dağıtmak ise neden github'a yükleyip konuya link bırakmadınız ?
Kaynak kodları elimde değil lynesinki varken gerekte yok

Forumdakini bilmiyoum ama eğer komutlar bu şekilde yazıldıysa benim yazdığım kese bu. Zamanında townyi açmak isteyen herkese discorddan ulaşıp bir araya getirmiştim, özelden yazıyorlardı öyle satıyordum onun haricinde çevirileri falan ücretsiz paylaşmıştım tabi şuan hepsi eskimiştir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çevirileri bunda öyle mi yapmıştık emin değilim ama en son crowdinde yapıyordum ben

Son düzenleme:
arkadaşlar yazdığım eklenti (essentials addon) olarak yazılmıştır dikkatinize

tercih edip etmemen senin meselen diğer coreler saten sunucunu oldukça yoruyor bugün craftrise ve sonoyuncu bile essentialsın srcsinden kendisine bir core yapmış durumda (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl