Paylaşım Kendini Bitiren 3 Türk Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.082
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer sunucular hakkında fazla bilgim bulunmamakta fakat dediğin gibi oldu legendcraft.Adamlar resmen kendi kafasına sıktılar.Bir aralar popüler olan çoğu kişinin oynadığı legendcraft şuan çökmüş durumda.Üzücü bir durum.Liderlik için yarışan bir sunucunun çökmüş olması..
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim legendcrafttaki eski anılarımı hatırladım.İyi Forumlar dilerim.

GameTürk ü aramadım değil

Abi eski gunlerim geldi tüm yaz boyunca her gün 8 de kalkar akşama kadar rush oynardım türküye sıralamasına felan girdim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uniocraft neden yok :D

1000 kişi çektiğimiz zamanlarda bazı çekemeyen insanlar 1 ay boyunca her gün vurdukları için sunucumuz çok büyük bir kayba uğradı.
Sunucumun her gün bir önceki günden daha kaliteli bir hale geldiğini bilmenizi isterim. En kısa sürede eski aktifliği toparlamaya çalışacağım.

Yapmak istediğim şey tam olarak altyapıyı oturtmak. Sunucu en ince ayrıntılarına kadar işlendikten sonra aktifliği toparlama çalışmaları yapılabilir.

İçimdekileri burada söylemek istiyorum.
Ne olur beni yanlış anlamayın fakat bana soracak olursanız Betacraft diğer Türk sunucularına yön veren bir sunucu. Ne zaman bir yenilik getirsem anında 9-10 tane sunucu kopyalıyor. Benim yaptığım sistemleri, ben yapmamışım gibi gösteriyorlar. Ben bu olaydan çok sıkıldım.

Teşekkürler @SoulX , @RebelZone
Bu olaydan yenilikçi olan herkes sıkıldı. Fikri bulan adamın para kazanması gerekirken fikri çalan adam kazanıyor. Örnek vereyim 150 - 200 tlden paket satıyoruz ve bu paket tamamen bize özgü. X adam geliyor, bu forumda o kadar çok var ki bu adamlardan sayamam size :D X kişisi geliyor translate çeviri yapıp googlea yazıyor ve yapıştırıyor, sistemi bulunca 200 TL NE YA ! ben bunu 40 tlden satarım diyor. Siz bedavadan fikir bulup adamın eline veriyorsunuz adam parasını kazanıyor. Bir çok zihniyetin değişmesi gerekiyor bu yüzden. Ha bu arada ben Türkiye sunucularının gelişmemesinin sebebini türk hostları olarak görüyorum bunu da buraya yazayım.

Konu güzel olmuş ve konu tasarımına bayıldım. LegendCraft eskiden iyi online vardı diye hatırlıyorum. Şuan az var. LegendCraft bu listede olacağını aklıma gelmişti ama BetaCraft pek gelmemişti ama gelmişte olabilir sonradan neyse.

En son betacrafta 2015 girmiştim ondan sonra hiç girmedim :D

GameTurkiye aga be eskiden cok pvp atardım selamlar Feyzullah ben yunus :D

Konu tasarımı hoş olmuş. HamSurvivali'de ekleseydin güzel olurdu.

En son betacrafta 2015 girmiştim ondan sonra hiç girmedim :D

GameTurkiye aga be eskiden cok pvp atardım selamlar Feyzullah ben yunus :D
:D

CandyCraft'ın da bende yeri ayrı. KralCraft diye bir sunucu da vardı, ilk girdiğim sunucu oydu. :(
Ne oldu onlara ? :(

Merhaba, iyi forumlar.

Konu içeriği ile konu başlığında bulunan "Rehber" tagı uyumsuz. Konu birilerine yol gösterici şekilde yardımcı olmuyor yani rehber değil. Düzeltmenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

Her yükselişin bi batışı vardır...

Merhaba, iyi forumlar.

Konu içeriği ile konu başlığında bulunan "Rehber" tagı uyumsuz. Konu birilerine yol gösterici şekilde yardımcı olmuyor yani rehber değil. Düzeltmenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.
Benim kendi konum olsa dahi düzeltme hakkım bulunmamaktadır. Siz düzenlersiniz sevinirim. İyi günler dilerim...

Çoook önceden Axi vardı, Minecraftın eğlenceli olduğu zamanlardı... 1.2.5 falan :( Özlüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl