S
Silinen üye 142092
Ziyaretçi
maadenci
Combatlog kullanıyorum onda kendime vurduğumda öyle oluyor. Skriptler Bungeecord aktif olmadığı için hata veriyor. Sen bana skript gönderebilir misin? PVP skripti kendine vurduğunda komut kullanabilicek.6 skriptinizde 100 hata var. Kullandığınız addonları yazın, PVP skriptinizi gönderin.
maadenci
İsteğinizi basit bir şekilde açıklayabilir misiniz? "Kendine vurduğunda komut kullanabilecek" cümlesinden hiçbir şey anlayamadım. Bir oyuncu nasıl kendine vurabilir?Combatlog kullanıyorum onda kendime vurduğumda öyle oluyor. Skriptler Bungeecord aktif olmadığı için hata veriyor. Sen bana skript gönderebilir misin? PVP skripti kendine vurduğunda komut kullanabilicek.
Yayla ve oltayla kendine vurduğunda komut kullanabilecek anlamında.İsteğinizi basit bir şekilde açıklayabilir misiniz? "Kendine vurduğunda komut kullanabilecek" cümlesinden hiçbir şey anlayamadım. Bir oyuncu nasıl kendine vurabilir?
maadenci
Şöyle söyleyelim: Oyuncu birine vurduğu anda komut kullanamıyor ve siz de bunu kendine vurduğu zaman komut kullanabilmesini sürdürmek istiyorsunuz, öyle mi?Yayla ve oltayla kendine vurduğunda komut kullanabilecek anlamında.
Hayır kendine vurduğunda.Şöyle söyleyelim: Oyuncu birine vurduğu anda komut kullanamıyor ve siz de bunu kendine vurduğu zaman komut kullanabilmesini sürdürmek istiyorsunuz, öyle mi?
maadenci
damage of player: # Oyuncuya saldırı olayında
attacker = player # Saldıran kişi bir oyuncuysa
attacker != "%attacker%" # Saldıran kişi kendine vurmuyorsa
set metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim to true # Komut engelini iki taraf için de aktifleştirir
send "10 saniye boyunca komut kullanamazsın." to victim and attacker # Mesaj gönderir
wait 10 seconds # 10 saniye bekler
delete metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim # İki taraf için de komut engelini kaldırır
command: # Komut kullanıldığında
metadata "KOMUTENGEL" of player is set # Komut engeli aktifse
cancel event # Komutu iptal eder
send "Savaştayken komut kullanamazsın." # Mesaj gönderir
Deniyorum, olur veya olmadığında dönüceğim.JavaScript:damage of player: # Oyuncuya saldırı olayında attacker = player # Saldıran kişi bir oyuncuysa attacker != attacker # Saldıran kişi kendine vurmuyorsa set metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim to true # Komut engelini iki taraf için de aktifleştirir send "10 saniye boyunca komut kullanamazsın." to victim and attacker # Mesaj gönderir wait 10 seconds # 10 saniye bekler delete metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim # İki taraf için de komut engelini kaldırır command: # Komut kullanıldığında metadata "KOMUTENGEL" of player is set # Komut engeli aktifse cancel event # Komutu iptal eder send "Savaştayken komut kullanamazsın." # Mesaj gönderir
Olmadı kendime vurdum savaştayken komut kullanamazsın dedi.JavaScript:damage of player: # Oyuncuya saldırı olayında attacker = player # Saldıran kişi bir oyuncuysa attacker != attacker # Saldıran kişi kendine vurmuyorsa set metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim to true # Komut engelini iki taraf için de aktifleştirir send "10 saniye boyunca komut kullanamazsın." to victim and attacker # Mesaj gönderir wait 10 seconds # 10 saniye bekler delete metadata "KOMUTENGEL" of attacker and victim # İki taraf için de komut engelini kaldırır command: # Komut kullanıldığında metadata "KOMUTENGEL" of player is set # Komut engeli aktifse cancel event # Komutu iptal eder send "Savaştayken komut kullanamazsın." # Mesaj gönderir
maadenci
O skripti zaten sildim.Kullandığınız diğer savaş skriptiyle beraber kullanırsanız olmayacaktır, size verdiğim kod haricinde diğer skriptleri devre dışı bırakarak dener misiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!