Kendimi bi alanda geliştirmek istiyorum ama hangi alanda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 993

Hangisini Seçmeliyim?

• Discord Bot

Oy: 0 0,0%
  • Minecraft Harita

Oy: 0 0,0%
  • Eklenti Paketi

Oy: 2 66,7%
  • Tasarım

Oy: 1 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyBora ?

Eklenti Paketi & Discord Bot
Elmaslar
459
Minecraft
BordoMavi
Selamlar!
Bu zamanlar aklımda takılan soru var.Çok uzatmadan bassediyim.
İlk başta bir sürü farklı alanda kendimi geliştirmek istiyorum örnek.
Şuanlarda eklenti paketi yapıyorum ve herkes bunu nerdeyse yapıyor ve aslında çokta fena değil zaten 1 yıldır yaptığım iş.
Discord Yazılım Bot işi ise 1 ay filan oldu ve kodlama filan az çok biliyorum.
Minecraft Harita yapımını ise biliyorum ama geliştirmem gerekiyor.

Size hangisini Devam Edeyim Lütfen En doğrusunu seçin ben karar veremiyorum çünkü hepsini aynı anda yapmak istiyorum ve sadece 1 alanda uzmanlaşma gereği duydum.

- Eklenti Paketi
- Discord Bot
- Minecraft Harita Yapımı

Python

Yazılım ile alakası olan birçok arkadaşım var ve neredeyse hepsi Python ile uğraşıyor. Sanırım bu işte bir iş var :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Daha ismini bile yazamadığın yazılım dilini adama öneriyorsun.
İlk olarak herkes yazım hatası yazılabilir. Bunun yanı sıra bu alanla uğraştığımı söylemedim. Bu arada Üniversite'de yazılım okuyan arkadaşım Python üzerinden yürüyor. Bu kadar insan o kodlama dili üzerinden yürüyorsa bir şey vardır. Bu yüzden o arkadaşa öneride bulunmak istedim.

İlk olarak herkes yazım hatası yazılabilir. Bunun yanı sıra bu alanla uğraştığımı söylemedim. Bu arada Üniversite'de yazılım okuyan arkadaşım Python üzerinden yürüyor. Bu kadar insan o kodlama dili üzerinden yürüyorsa bir şey vardır. Bu yüzden o arkadaşa öneride bulunmak istedim.
Üniversitede Python? Ünide tüm yazılım dillerini bir arada kullanmayı öğretiyorlar tek bir dile yoğunlaşmıyorlar ayrıca Python öğrenilmesi en basit dildir bu yüzden ünide Python eğitimi yoktur.

Üniversitede Python? Ünide tüm yazılım dillerini bir arada kullanmayı öğretiyorlar tek bir dile yoğunlaşmıyorlar ayrıca Python öğrenilmesi en basit dildir bu yüzden ünide Python eğitimi yoktur.
bilginizin olmadığı konularda konuşmasanız daha iyi olur bence, bizzat okuduğum üniversitede pyhton ile astronomik yazılımlar yapmaktayız, direkt olarak python eğitimi verilmektedir.

bilginizin olmadığı konularda konuşmasanız daha iyi olur bence, bizzat okuduğum üniversitede pyhton ile astronomik yazılımlar yapmaktayız, direkt olarak python eğitimi verilmektedir.
Şu ana kadar araştırdığım çoğu ünide en fazla ilk yıl Python görülüyor özel üni ise bilemem ancak devlet müfredatında lise 2-4 arası Python eğitimi verilmekte.

Kavga etmenin anlamı yok ben size soru sordum son kez soruyorum hangisini seçiyim ve ek olarak arada tasarım işi filan yapıyorum ama o biraz zor.

odanda geliştir

sen oraya bi yazılım ekle dilleri konuşuruz kardeşim gerisi çöp

tasarım haricinde

Python yazımı diğer yazılım dillerine göre daha kolay.

Minecrafta o kadar merakın olmasın gelecekte işine yarayacak şeyler öğretmez en iyisi git programlama dili öğren.
Örn: Java, Php
php öğreneceksen ilk başta html,css,js,php bu sıra ile öğren bunu da bir arkadaşım söylemişti.

Kendini bir çok alanada geliştirebilirsin örnegın

java kendı eklentını yazman için

veya php kendı sıtenı oluşturman için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl