command /özelkit:
permission: özel.kit
permission message: &7Gerekli yetkiye sahip değilsin.
trigger:
open chest with 3 row named "Özel kit menüsü" to player
format slot 13 of player with diamond named "&aÖzel Kiti Al" with lore "&7Özel kiti almak için tıkla." to close then run [invoke "ozelkit" from player]
sub "ozelkit":
set {_p} to parameter-1
if {ozelkit.%{_p}%} is not set:
set {ozelkit.%{_p%} to true
give 1 iron pickaxe of unbreaking 3 and efficiency 3 to {_p}
send "&7Özel kit alındı!" to {_p}
else:
send "&7Özel kiti zaten almışsın!" to {_p}
oduncu:
icon: 57
# Icon çıkan blok ne olsun?
order: 3
# Order kaçıncı sırada olmasını istiyorsunuz?
name: "&aÖzel ada"
description: "&7Açıklama kısmı"
filename: dosya adı.schematic
useDefaultChest: false
partnerSchematic: nether
/Menü Yazınca Bir Bloğa Tıklayınca Vip Bilgi Menüsü Açılmasını İstiyorum Ve Bu Yazdıklarınızı Nereye AtıcamKod:command /özelkit: permission: özel.kit permission message: &7Gerekli yetkiye sahip değilsin. trigger: open chest with 3 row named "Özel kit menüsü" to player format slot 13 of player with diamond named "&aÖzel Kiti Al" with lore "&7Özel kiti almak için tıkla." to close then run [invoke "ozelkit" from player] sub "ozelkit": set {_p} to parameter-1 if {ozelkit.%{_p}%} is not set: set {ozelkit.%{_p%} to true give 1 iron pickaxe of unbreaking 3 and efficiency 3 to {_p} send "&7Özel kit alındı!" to {_p} else: send "&7Özel kiti zaten almışsın!" to {_p}
Özel kit için üstteki skripti kullanınız.
Özel ada eklemek için;
- Rehber - Schematic Alma Ve Yükleme Rehberi konusundan yararlanarak schematic alıyoruz. Katman kayası koymayı unutmayın.
- Sonra WorldEdit/schematics yolunu izleyerek aldığınız schematici kopyalayın.
- Kopyaladığınız dosyayı ASkyBlock/schematics yolunu izleyerek geldiğiniz noktaya yapıştırın.
- ASkyBlock/config.yml gelip şu şekilde ayarlayın;
Kod:oduncu: icon: 57 # Icon çıkan blok ne olsun? order: 3 # Order kaçıncı sırada olmasını istiyorsunuz? name: "&aÖzel ada" description: "&7Açıklama kısmı" filename: dosya adı.schematic useDefaultChest: false partnerSchematic: nether
3. dediğinizi anlamadım.
O zaman chestcommands kullan kardeşim/Menü Yazınca Bir Bloğa Tıklayınca Vip Bilgi Menüsü Açılmasını İstiyorum Ve Bu Yazdıklarınızı Nereye Atıcam
Rehber - Skript Nasıl Yüklenir?/Menü Yazınca Bir Bloğa Tıklayınca Vip Bilgi Menüsü Açılmasını İstiyorum Ve Bu Yazdıklarınızı Nereye Atıcam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!