Kendime Bir Ekip Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yiğit Özkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

Yiğit Özkan

Ziyaretçi
Üzerinde çalıştığım bir Minecraft Launcher planım bulunmakta.Aradığım özellikteki insanlar:
1-Java,C++,C#,Html ve diğer gerekli yazılım dillerini bilen yazılımcılara,
2-UI/UX dijital tasarımcılara,
3-Bilgi verebilecek (özellikle de web site konusunda)
4-Tavsiye verebilecek,öneri sunabileceklere ihtiyaç duymaktayım.
Ücret konusuna gelecek olursak eğer bir gelir kazanırsak yardımı dokunanlara da dağıtmakta mükellef olacağımı düşünüyorum.
Detaylar için Discord adresimden bana ulaşırsanız çok bahtiyar olurum.
Discord:れ-Chonc#3639

Html ve biraz css biliyorum ayrıca güzel tavsiyeler verebilirim para konusundada çok bişey beklemem

Evet @MustafaTRK haklı sizin kazanip kaybetmeniz onemli degil sonucta ekip kurarken guven onemli insanlara hak ettigi parayi vermesseniz kimse hic icin bu projeye katilmak istemez bence sadece kendi fikrim.

Bilinçli ve işlerinde iyi olan birisi zaten büyük projelerde, işlerde çalışıyor ve bu projeler 100-3000TL arasında bu da yeni başlamış kişiler ve bir şirkette çalışmayan kişiler vs. için geçerli, sen şartlara "Java,C++,C#,Html ve diğer gerekli yazılım dillerini bilen yazılımcılara" diye madde koyarsan faturan teşekkür olmaz. Bir de bu benim için geçerli bir düşünce sayılır ama birçok kişinin böyle düşündüğünden eminim, bilmeyen müşteriye laf anlatana, ne yaptığını açıklayana kadar o proje 10 kez biter, Java cpp cs html şartlarını tek proje için ortak koşan birisinin de bilgili olduğunu sanmıyorum ben.
Elimizde olan; bilmemesine rağmen tek proje için birden fazla alakasız dili şart koşan, bir ödenek güvencesi sunmayan bir iş veren, diğer bir tarafta işinde ortalama bir düzeyde olan yönetici ve yüksek bir ödenek, işinde iyisi olan ilkini sadece zevkten veya yardım edeyim bari diye düşünüp falan seçer heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl