Sol Reklam

Kendi Sunucunuzu mu yapmak ? Paket yapıp satmak mı ?

'Fox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
135
Yer
Foxeria

Discord:

'fox#0001

Merhaba, uzun zamandır minecraft server kurma işleriyle iç içeyim (modlu/pluginli) fark etmez her türlü sunucu kurmuşluğum var.
Açtığım sunuculardan birçoğu ilgi görsede benim zamanımın yetersizliği ve bütçe sorunları sebebiyle kapanmıştı.

Son zamanlarda elimdi belirli bir bütçe var ve sunucu işine girişmelimiyim diye düşünüyorum.
(Survival Games/PVP) sunucusu.

Veya bu bilgimi kullanarak sunucular için paket yapıp satabilirim.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?

Paket yapıp satarım çünkü sunucu işi aşırı derecede riskli ayrıca şu anki piyasada bütçe olmadan sunucu tutmuyor maalesef.

Sizce ne tür paketler yapılabilir ?
Towny paketleri veya BoxPVP paketleri şu an çok popüler fakat texturepack olayını abartmazsanız sevinirim :)

Towny paketleri veya BoxPVP paketleri şu an çok popüler fakat texturepack olayını abartmazsanız sevinirim :)
Haklısınız ItemsAdder gibi pluginler sıkmaya başladı. Aynı zamanda Launcher yapmakta bilgim var (Client değil, Launcher)
Launcher satışı yapmak ne kadar mantıklı olur ?

Haklısınız ItemsAdder gibi pluginler sıkmaya başladı. Aynı zamanda Launcher yapmakta bilgim var (Client değil, Launcher)
Launcher satışı yapmak ne kadar mantıklı olur ?
Hiç mantıklı değil bu devirde launcher yapıp satanıda launcher kullanan sunucuda görmedim
(Craftrise ve Sonoyuncu hariç)

Sunucu açmak devamlı ve düzenli bir kazanç ve yüksek yönetim bilgisi gerektirmektedir.

Satış platformu satış ve ticari bilgi gerektirmektedir ve açıcağınız bölüme bağlı olarak aralıklı kazanç elde etmektedir.

Sunucu olarak Modlu Roleplay sunucusuna ne dersiniz ?

GTA 5 Roleplay mantığında.
Hayır, hayır oyuncular modları indirmeye uğraşmazki bunun için client yapmanız gerekmekte oyuncular clienti ne kadar indirir orasıda başka bir konu.

Hayır, hayır oyuncular modları indirmeye uğraşmazki bunun için client yapmanız gerekmekte oyuncular clienti ne kadar indirir orasıda başka bir konu.
Launcherin içine modladığım minecraftı entegre edebiliyorum.

Bana göre paket yapıp satmak en mantıklısı, sunucu açarsan batma riskin de var.

Merhaba, uzun zamandır minecraft server kurma işleriyle iç içeyim (modlu/pluginli) fark etmez her türlü sunucu kurmuşluğum var.
Açtığım sunuculardan birçoğu ilgi görsede benim zamanımın yetersizliği ve bütçe sorunları sebebiyle kapanmıştı.

Son zamanlarda elimdi belirli bir bütçe var ve sunucu işine girişmelimiyim diye düşünüyorum.
(Survival Games/PVP) sunucusu.

Veya bu bilgimi kullanarak sunucular için paket yapıp satabilirim.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
Knk benimle iletişime geçermisin discord тнєтιѕ#1453

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı