Çözüldü Kendi Sunucumun İsmini Yazma Oyun Modu Gamemode

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrRizelee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrRizelee

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Heralde Anlatamadım Başlıkda neyse konuya geçim arkadaşlar /gm 1 yazıyorum sunucumda [BaşkaSunucuİsmi]Oyun Modu Değiştirildi Diyor. BaşkaSunucuİsmi Yazan Yere kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum nasıl düzeltebilirim . Bi sorunum daha var yeni konumu açiyim . Bu arada Essentials dan yapmayı denedim olmuyor . Yardımlar İÇİN TEŞEKKÜR Ederim

Heralde Anlatamadım Başlıkda neyse konuya geçim arkadaşlar /gm 1 yazıyorum sunucumda [BaşkaSunucuİsmi]Oyun Modu Değiştirildi Diyor. BaşkaSunucuİsmi Yazan Yere kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum nasıl düzeltebilirim . Bi sorunum daha var yeni konumu açiyim . Bu arada Essentials dan yapmayı denedim olmuyor . Yardımlar İÇİN TEŞEKKÜR Ederim

Essentials jar'ına sağ tıklayın ve altta'da resmi olan Open to winrar veya Winrar ile aç tuşuna tıklayın.

Screenshot_65.png

Ardından essentials config'indeki language en ise aşağıda ki gibi messages_en.properties dosyasına tıklayın.

Screenshot_66.png

O dosyada ASCII ile kodlanmış yazılar göreceksiniz, onları düzenliyebilirsiniz.

Çok Teşekkür Ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Essentials jar'ına sağ tıklayın ve altta'da resmi olan Open to winrar veya Winrar ile aç tuşuna tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 34832

Ardından essentials config'indeki language en ise aşağıda ki gibi messages_en.properties dosyasına tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 34833

O dosyada ASCII ile kodlanmış yazılar göreceksiniz, onları düzenliyebilirsiniz.
Sanada Çok Teşekkür Ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer hiç yapamazsanız essentials.jar dosyasını değiştirebilirsiniz.​
Sanada Çook Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl