YardımKendi Sunucum için 6 Saatte Yaptığım WebScript için Fikir Önerileri

Rica ederim ne demek iki vardiya çalışıp o yorgunluğun üstüne boş vakitlerini böyle güzel ve üretken bir işe ayırman gerçekten büyük saygıyı hak ediyor Emeğine ve harcadığın zamana sağlık Piyasadaki fahiş fiyatlı ve birbirinin kopyası sistemlere karşı böyle kaliteli bir işi ücretsiz ya da çok uygun fiyata topluluğa kazandırma düşüncen de vizyonunu gösteriyor Fikirlerin işine yaramasına sevindim sen acele etmeden kendi temponda sindire sindire geliştirirsin aceleye gerek yok Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim tekrardan
Şuanda İlk Fikriniz ( Günlük Ödül) Sistemini Ekliyorum , Günlük Ödüle Özel Ayrı Bir Kredi Sistemi Getireceğim Onun ile Valoranttaki Gece Pazarı gibi sistem getiricem mesela haftanın rastgele bir günü "Aetheria Coin" İle Alınabilecek Rastgele Eşyalar Koyulucak her hesaba farklı mağaza gelicek o tarz bir sistem planladım

Şuanda İlk Fikriniz ( Günlük Ödül) Sistemini Ekliyorum , Günlük Ödüle Özel Ayrı Bir Kredi Sistemi Getireceğim Onun ile Valoranttaki Gece Pazarı gibi sistem getiricem mesela haftanın rastgele bir günü "Aetheria Coin" İle Alınabilecek Rastgele Eşyalar Koyulucak her hesaba farklı mağaza gelicek o tarz bir sistem planladım
Eline Sağlık yine gayet güzel olur tek tük ufak tatlı değişiklikler projenin gidişatına olumsuz bir etki yaratmayacak yenilikler yaptığın sürece üstüne koydukça zaten gelişmeye devam eder

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl