Çözüldü Kendi PCmden Minecraft Sunucusu Açmak İstiyorum ( arkadaşlarımla oynamak için değil bir sunucu olarak yayınlamak için )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilal Bera

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
48
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

İyi Forumlar Kendi PCmden Minecraft Sunucusu açmak istiyorum
birkaç video izledim video sahiplerinin yaptıklarını yaptım ancak
çalışmadı veya hata verdi eğer bir yol biliyorsanız yazarsanız sevinirim

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 5700X 8-Core Processor (3.40 GHz)
RAM: 32GB

Kendi bilgisayarınız dan sadece kendinizin girebileceği bir sunucu açabilirsin eğer siz tüm herkez girsin oynasın öyle birşey istiyorsanız VDS almak zorundasınız

Sunucu olarak yayımlamak istiyorsanız statik IP adresine sahip olup port açabiliyor olmanız gerek. Öyle bir durumda olduğunuzu düşünmüyorum, bu yüzden ngrok, ZeroTier veya playit.gg servislerini kullanarak portlarınızı dışarıya açabilirsiniz, lakin arkadaşlarınız dışında tanımadığınız insanlara sunucunuza erişim verirseniz sonuçları pek de sevindirici olmayabilir.

Sunucu olarak yayınlamak istiyorsanız statik IP adresine sahip olup port açabiliyor olmanız gerek. Öyle bir durumda olduğunuzu düşünmüyorum, bu yüzden ngrok, ZeroTier veya playit.gg servislerini kullanarak portlarınızı dışarıya açabilirsiniz, lakin arkadaşlarınız dışında tanımadığınız insanlara sunucunuza erişim verirseniz sonuçları pek de sevindirici olmayabilir
tamam sağolun

Son düzenleme:
Kendi bilgisayarınız dan sadece kendinizin girebileceği bir sunucu açabilirsin eğer siz tüm herkez girsin oynasın öyle birşey istiyorsanız VDS almak zorundasınız

tamamdır sağolun ben herkezin girebileceği bir sunucu açacaktım ama olsun zaten vds alabilecek bir durumda değilim daha yaşım yetmiyor .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl