Bilal Bera
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
bilalbera2424
ByVoxar
maadenci
bilalbera2424
tamam sağolunSunucu olarak yayınlamak istiyorsanız statik IP adresine sahip olup port açabiliyor olmanız gerek. Öyle bir durumda olduğunuzu düşünmüyorum, bu yüzden ngrok, ZeroTier veya playit.gg servislerini kullanarak portlarınızı dışarıya açabilirsiniz, lakin arkadaşlarınız dışında tanımadığınız insanlara sunucunuza erişim verirseniz sonuçları pek de sevindirici olmayabilir
bilalbera2424
tamamdır sağolun ben herkezin girebileceği bir sunucu açacaktım ama olsun zaten vds alabilecek bir durumda değilim daha yaşım yetmiyor .dKendi bilgisayarınız dan sadece kendinizin girebileceği bir sunucu açabilirsin eğer siz tüm herkez girsin oynasın öyle birşey istiyorsanız VDS almak zorundasınız
![]()
Önsöz
Merhaba MC-TR üyeleri, bu konuda Localhost yani Deneme sunucusu açmayı size anlatacağım.
İnşallah işinize yarar. Bu kadar yeterdi, hadi konumuza geçelim!
Localhost (Deneme) sunucusu nedir?
Deneme diyerek demek istediğim; sunucuya sadece siz girebiliyorsunuz. Başka biri giremiyor.
Localhost (Deneme) sunucusu nasıl açılır?
İlk olarak bir sunucu çalıştırıcı dosyasına ihtiyacımız var.
Şunları indirebilirsiniz:
Craftbukkit:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spigot (Tavsiye ederim):Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- SoulX
- deneme sunucusu kurmak localhost mc-tr localhost minecraft server kurmak minecraft test sunucusu kurmak nasıl kurulur soul localhost nasıl kurulur
- Cevaplar: 3
- Forum: Minecraft Sunucu Yönetimi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!