Kendi Minecraft Mob’unuzu Tasarlasaydınız, Nasıl Olurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Werths
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 73
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Werths

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Werths

Discord:

werthdev

Selam MC-TR ailesi!

Minecraft’ta yeni moblar oyuna her zaman farklı bir tat katıyor. Peki sıra sizde olsaydı, kendi tasarladığınız bir mob nasıl olurdu? Adı ne olurdu, nerede ortaya çıkardı, zararsız mı olurdu zararlı mı? Belki oyuncuya yardım eden özel bir canlı, belki de oyunun dengesini değiştirecek güçlü bir yaratık, Hayal gücünüzü konuşturun.

Fikirlerinizi dört gözle bekliyorum, lütfen benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Hepinize iyi forumlar!​

Selam MC-TR ailesi!

Minecraft’ta yeni moblar oyuna her zaman farklı bir tat katıyor. Peki sıra sizde olsaydı, kendi tasarladığınız bir mob nasıl olurdu? Adı ne olurdu, nerede ortaya çıkardı, zararsız mı olurdu zararlı mı? Belki oyuncuya yardım eden özel bir canlı, belki de oyunun dengesini değiştirecek güçlü bir yaratık, Hayal gücünüzü konuşturun.

Fikirlerinizi dört gözle bekliyorum, lütfen benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Hepinize iyi forumlar!​
Benimki büyük ihtimalle özel boyutdan geçilip zindan gibi gözüken bir bölgede olan devasa bir golem savaşçı olurdu ölüncede elmas gibi değerli şeyler verirdi

Benimki büyük ihtimalle özel boyutdan geçilip zindan gibi gözüken bir bölgede olan devasa bir golem savaşçı olurdu ölüncede elmas gibi değerli şeyler verirdi
Bir nevi ejderha gibi yaratıkların çoğaltılması gerektiğini düşünüyorum, bu tarz eklemeler Minecraft dünyasına yeni bir soluk katacaktır.

Saygılarımla,
İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl