Skript Paylaşımı Kendi Editledigim Vip Çekiliş Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirr_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.160
  • Etiketler Etiketler
    skript
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Otomatik Vip Cekilisi Alıntı Demeyiniz Aldım Ve Kendim Neredeyse hepsini Düzenledim.
Evet Düzeltilmiş Bir Vip Cekilisi Skripti ile karşınızdayım skript bana ait degildir.
Permission:rastgelekisi.sec
"manuadd %{_player}% ViP 14" Burdaki Yazının Anlamı: ViP Yerine Kendi ViP grupunuzun ismini yazabilirsiniz. 14 ise kac gün vip olacagı rakamdır.

Kod:
command /vipcekilisiyap:
    permission: rasgelekisi.sec
    permission message: &4&lDikkat &c&l: &6&lViP &b&lCekilisini sadece yetkililer yapabilir.
    trigger:
        loop all players:
            add loop-player to {_list::*}
        if size of {_list::*} is more than 0:
            set {_player} to a random element out of {_list::*}
            broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &7%player% Adli Yetkili ViP Cekilisini Baslatti."
            wait 5 seconds
            send "&8&l[&6&lViP Cekilisi&8&l] &a&lSansli gunun. &5&lViP cekilisinde sen ciktin Tebrikler Dostum!" to {_player}
            wait 5 seconds
            broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &a %{_player}% &6&ladli oyuncu ViP olmaya hak kazanmistir! Tebrikler Dostum!"
        wait 5 seconds
        execute console command "manuadd %{_player}% ViP 14"
        broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &a %{_player}% &6&lAdli Oyuncuya 1 Haftalik VİPLİK Admin Tarafindan Verilmistir. Iyi Oyunlar."

Sağolasın , Kullanırım Vardı Saten :D

Otomatik Vip Cekilisi Alıntı Demeyiniz Aldım Ve Kendim Neredeyse hepsini Düzenledim.
Evet Düzeltilmiş Bir Vip Cekilisi Skripti ile karşınızdayım skript bana ait degildir.
Permission:rastgelekisi.sec
"manuadd %{_player}% ViP 14" Burdaki Yazının Anlamı: ViP Yerine Kendi ViP grupunuzun ismini yazabilirsiniz. 14 ise kac gün vip olacagı rakamdır.

Kod:
command /vipcekilisiyap:
    permission: rasgelekisi.sec
    permission message: &4&lDikkat &c&l: &6&lViP &b&lCekilisini sadece yetkililer yapabilir.
    trigger:
        loop all players:
            add loop-player to {_list::*}
        if size of {_list::*} is more than 0:
            set {_player} to a random element out of {_list::*}
            broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &7%player% Adli Yetkili ViP Cekilisini Baslatti."
            wait 5 seconds
            send "&8&l[&6&lViP Cekilisi&8&l] &a&lSansli gunun. &5&lViP cekilisinde sen ciktin Tebrikler Dostum!" to {_player}
            wait 5 seconds
            broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &a %{_player}% &6&ladli oyuncu ViP olmaya hak kazanmistir! Tebrikler Dostum!"
        wait 5 seconds
        execute console command "manuadd %{_player}% ViP 14"
        broadcast "&8&l[&b&lViP Cekilisi&8&l] &a %{_player}% &6&lAdli Oyuncuya 1 Haftalik VİPLİK Admin Tarafindan Verilmistir. Iyi Oyunlar."
forumda mevcut :/

Evet forumda var fakat ben degiştirdim güzel bi hale getirdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl