Çözüldü Kendi craftımızı oluşturma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RangarDevs™

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Kendi craftımızı oluşturup oyuncuya sunmak istiyorum. Bunun için yaklaşık 7-8 tane plugin denedim ama çalışmadı. Bildiğiniz 1.9 ve 1.12 arası plugin yada skript varsa çok iyi olur. Özellikle gui şeklinde olursa ki craftlanacak itemler mc de yok işimi daha iyi görür. Şimdiden teşekkür ederim

Ücretsiz ve güzel bir plugin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ve buda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Advancedcrafting table pluginini tercih ettim diğeri çalışmadı daha önce denedim. Şuan kullandığım bu pluginde komut sayesinde 4x4 craft menüsü açıyor. Demirci Masasına sağ tıkladığımız zaman pluginin 4x4 craft menüsü açılsın istiyorum. Onu nasıl yapabilirim?

Biliyorumda o problem kapandı başka bir problem var advanced Crafting table kullaınıyorum bu pluginde komut sayesinde 4x4 craft menüsü açıyor. Demirci Masasına sağ tıkladığımız zaman pluginin 4x4 craft menüsü açılsın istiyorum. Onu nasıl yapabilirim?

onuda bu skript ile halledebilirsin. test etmedim :)

Kod:
on rightclick on Smithing Table:
     execute player command "advancedcraftingtable"
     send "&6Laviva &8&l>> &7Demirci masasi başariyla acildi." to player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl