Çözüldü kendi bilgisayarımdan sunucu açtım ama server ip nasıl olacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iEldrich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iEldrich

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
iEldrich

Discord:

ieldrich

kendi bilgisayarımdan sunucu açtım ama server ip nasıl olacak farklı iplerden nasıl girebilecekler kuzenimle oynamak için açtım istanbula geçiçeğim pazar günü o zaman oynayamayacağız birlikte yardım eder misin

sen girmek istiyorsan ip: localhost
kuzenin girecekse modeminden port açman lazım.
port açamıyorsan hamachi ile bağlanabilirsiniz yok onu da beceremem diyorsan
aternosdan sunucu açmayı deneyin, yok bizim save var onu nasıl aktarırız anlamıyoruz diyorsan
server.pro dan sunucu açıp ftp ile save yükle

yoruldum be

kardesim öyle bir sey yok ip acmak icin vergi levhan olması lazım ayrıca 7000tlye yakın bir mebla ödeme yapman lazım tüike ayrıyeten de savcılıktan izin belgesi alman falan lazım çok uğraştırır seni boşver o işi oyunlayıcıdan minecraft sanal sunucu al keyfine bak

kardesim öyle bir sey yok ip acmak icin vergi levhan olması lazım ayrıca 7000tlye yakın bir mebla ödeme yapman lazım tüike ayrıyeten de savcılıktan izin belgesi alman falan lazım çok uğraştırır seni boşver o işi oyunlayıcıdan minecraft sanal sunucu al keyfine bak
sen olayı çok yanlış anlamışsın modemden port açıp oynayabiliyorsun :D

kendi bilgisayarımdan sunucu açtım ama server ip nasıl olacak farklı iplerden nasıl girebilecekler kuzenimle oynamak için açtım istanbula geçiçeğim pazar günü o zaman oynayamayacağız birlikte yardım eder misin
Ngrok gibi uygulamalar aracılığıyla port açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl