Tanıtım Kelime Oyunu Eklentisi | Chat | Title | ActionBar | Random String | Math | Numbers |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joka

numb.
Elmaslar
599
Minecraft
smojka

Discord:

smojka

Joka yeni bir dosya oluşturdu:

Kelime Oyunu Eklentisi | 1.0 - Basit ve düzenlenebilir kelime oyunu.

Giriş
Selamlar! Ben Joka. Java'ya giriş yapmış bulunmaktayım. Basit eklentiler kodlamaya başladım ve fikir ararken aklıma kelime oyunu skriptini java geçirmek geldi. Artık skript kullanımını azaltmamız gerektiğini düşünüyorum
ve bu yüzden java öğrenmeye çalışıyorum.

Bu dosyam ilk paylaştığım eklenti olacak. Eklenti kısa ve öz, herkesin alışık olduğu kelime oyunu skriptinin eklenti hali...

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Eklenti için emek verdiğinizi gerçekten ap açık görebiliyorum. Bu güzel eklenti için teşekkür ederiz :)

Gayet başarılı bir eklenti. Emeğine sağlık :evet:

Vay bee nerelerden nereye helal olsun iyi bir iş başarmışsın :).

Helal reis. Güzel olmuş.

Jokaadlı kullanıcı Kelime Oyunu Eklentisi | 2.0 dosya güncellemesi yayınladı.

Tür güncellemesi!

Yeni gelen v2.0 güncellemesi ile artık kelime oyunu sadece sohbete değil, actionbar ve title olarak da oynanabiliyor. Ayrıca /reload çektikten hemen sonra başlama sorunu da düzeldi!

Config.yml dosyasındaki türü 1 yaparsanız sohbette oynanır. 2 yaparsanız actionbar ile oynanır. Ve
3 yaparsanız title ile oynanır.

Güncellemeyle alakalı resimleri görmek için ana konuya geçin!

Bu güncellemenin devamı için tıklayın..

Eline sağlık Geliştirilebilir

JokaXadlı kullanıcı Kelime Oyunu Eklentisi | Chat | Title | ActionBar dosya güncellemesi yayınladı.

Tür Güncellemesi!

Yeni gelen bu güncelleme ile türler artık 2'ye ayrılıyor. Yani "Duyuru-Türü" ve "Oyun-Türü" olarak ikiye ayrılıyor.
"Duyuru-Türü" oyundaki kodların türü iken, "Oyun-Türü" ise bize gelen mesajların hangi yollarla geleceğidir.

Duyuru-Türü'nü 1 veya 2 yapabilirsiniz. Eğer 1 yaparsanız klasik mod, yani sadece 12312312 gibi sayılardan oluşan bir kod gelir iken 2 yapar iseniz x812msa4 gibi kodlar gelir.

Oyun-Türü'nü 1 yapar iseniz sohbet yoluyla, 2 yapar iseniz actionbar yoluyla, 3 yapar iseniz...

Kral kusura bakma ilk baktığımda bune falan dedim de baktım plugin ile yapmışsın valla eline koluna emeğine sağlık.

İstediğm de kelimeoyununu başlatabileceğim bir kod olsa güzel olur. Ama yine de eline sağlık.

JokaXadlı kullanıcı Kelime Oyunu Eklentisi | Chat | Title | ActionBar | Random String | Math | Numbers | dosya güncellemesi yayınladı.

Tür ve Ödül Güncellemesi.

Yeni gelen bu güncelleme ile artık kod türleri 3'e ayrılıyor.
Eğer kod-türünü 3 yapar iseniz rastgele harfler veya sayılar değil de, rastgele bir matematik işlemi geliyor. Ve doğru cevap ise matematik işleminin cevabı. Ve ayrıca bu güncelleme ile artık sadece ödül için 1 komut değil, birden fazla komut kullanılabiliyor.

Kod-Türü'ün desteklediği operatörler:
- "+" (Toplama)
- "-" (Çıkarma)
- "%" (Bölme kalanı)
- "*" (Çarpma)

Güzel eklenti omuş , skript skript nereye kadar değil mi.

Güncel ve kalteli. Eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl