KeepAlive | Hayatta Kalabilecek misin? | Yeni Craftingler - Rütbeler - Edit Eşyalar - Sırt Çantası - Korbar - Balıkçı - Görev - Boss - Daha Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence farklı bir sunucu olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim. Farklılıklar görmek güzel. Scoreboardı biraz daha güzel ve gelişmiş yapabilirsiniz.

Sunucu baya sağlam konu tasarımıda süper elinize sağlık harika bi sunucu olmuş

Sunucu çok güzel duruyor ama Scoreboardaki Tarih bölümünü ikiye ayrılıp Saat için başka bölüm yapılırsa daha iyi olcağını düşünüyorum. Çünkü Scoreboard çok kısa ama geniş duruyor ve buda bana göre kötü gözüküyor. Başarılar...

Sunucu gayet başarılı gözüküyor, "konu tasarımında bahsedildiğine göre gidip oynamadım xd" UHC tarzı açıp bırakmamanız gayet güzel, craftingler zorlaştırılmış alışılmış bir crafting değil, ilk zamanlar zorlanılabilir, ama fakat ve lakin "niye böyle konuştum bilmiyorum xd" sunucunuz başarılı devamlılığı olur inşallah, başarılar bro.

mapleri ve sistemleri beğendim konu tasarımı geliştirilebilir grafik kullansan dağa iyi olabilir

tasarım gelişmeli iyi günler

Başarılı Bi Server Olmuş Ama Konu Tasarımı Kötü

mekanikler ve sunucu güzel duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl