KediMC- Sunucu Saldırı | Daha ilk 3 saatten sunucuya yapılan saldırı, düşmanımız ne kadarsa o kadar başarılıyız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al birini vur ötekine

Ekli dosyayı görüntüle 126013

KediMC- Sunucu Saldırı
NOT: BU KONUNUN AÇILIŞ NEDENİ, BU İNSAN DENMEYECEK KİŞİLERİN NELER YAPTIĞI, DÜŞTÜKLERİ DURUM VE ŞU ANKİ HALLERİ!
Öncelikle herkese iyi akşamlar, konuyu baştan sona okuyunuz çünkü sizinde başınıza gelebilir. Evet yeni açıldık ve daha 3 saat olmuştu, buna rağmen ilk saldırıyı aldık.

İlk günden 19 kişi olduk ve bu gerçekten iyi bir sayı bizim için. Tabii düşmanın olursa bir şeyler başarmışsındır. Bu yüzden bize saldırdılar fakat sunucuda oyuncular hala 0 kişi. Bir de gelip ortak olalım, paket lazım demeleri yok mu? Gerçekten çok gülünçler. Sunucumuza saldırıp aslında bizi daha çok yüceltiyorlar. Hiçbir yere gitmiyoruz! Düşmanımız ne kadar çoksa, o kadar fazla başarılıyızdır.

Şimdi ise size birkaç resim atacağım. Öncelikle korumanızı sağlam tutun ve paketinizi sürekli yedekleyin. Emeklerimizi çalmak neymiş o zaman anlarlar.

Ekli dosyayı görüntüle 126022

BİZİM SWMİZ:

2020-05-23_22.05.03.png

ONLARIN SWSİ:

2020-05-23_23.16.03.png

işte bu kadaaar :)
Sunucumuz 1-2 saat bakıma alınacaktır. Hiçbir yere gitmiyoruz, bu saldırılar bizi yüceltiyor!​

yapılan normalde suçtur ama böyle çömlere ders vermek lazım al ip floodlayayım 7/24
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

DDOS atmak yasal birşeymiş gibi konuşman çok komik?
Sanki günlük reklam atıldığında yapılan birşey ve legal birşey gibi konuşma ddos hakkında!
Ha diyorsun bu suç değil kanıtlarını sun susayım.

kardeşim sal adamları daha yasalın ne demek olduğunu bilmiyorlar ddos ne diye sorsan bilemeyecekler böyleleriyle hiç uğraşılmaz

yapılan normalde suçtur ama böyle çömlere ders vermek lazım al ip floodlayayım 7/24
2 ayda yaptığım sunucuyu çökerttiler diye böyle bir şey yaptım. Hele taş çıkmaz inşallah asdyuasfygsdt demesi yok mu?
Yoluna taş çıkarsa yapacağın 2 şey vardır.
1-) Taşın etrafından dolaşmak
2-)Taşı kenara atmak

Bilmem anlatabildim mi ama adamlara saldırmak gibi bir amacım yoktu. Sadece ufak bir mesajdı.​

2 ayda yaptığım sunucuyu çökerttiler diye böyle bir şey yaptım. Hele taş çıkmaz inşallah asdyuasfygsdt demesi yok mu?
Yoluna taş çıkarsa yapacağın 2 şey vardır.
1-) Taşın etrafından dolaşmak
2-)Taşı kenara atmak

Bilmem anlatabildim mi ama adamlara saldırmak gibi bir amacım yoktu. Sadece ufak bir mesajdı.​

versene dclerini bana çocukların

kardeşim sal adamları daha yasalın ne demek olduğunu bilmiyorlar ddos ne diye sorsan bilemeyecekler böyleleriyle hiç uğraşılmaz
Bencede uğraşılmaz

Grief saldırısı yapmış. IPWhiteList kurup port açıklarını kapat. Senin hesaba girip kendine * yetkisi ya da op vermiş olmalı. Linux kullanıyorsan da port açıklarını kapat.​

Arkadaşlar çok tartışmaya gerek yok,
ben sadece bu kişilerin neler yaptıklarını,
nelerle uğraştıklarını göstermek istedim.
Anlamadığım şey adam duyuru atarken bile yanlış yazıyor .D
Birde bana "ananın rüyasında açarısın, ayık ol, bak adam ol 7/24 flood basarım, canımı sıkma, çoluk çocukla uğraşıyorum." demesi gerçekten beni çooook ama çoook sinirlendirdi.

Grief saldırısı yapmış. IPWhiteList kurup port açıklarını kapat. Senin hesaba girip kendine * yetkisi ya da op vermiş olmalı. Linux kullanıyorsan da port açıklarını kapat.​
1- IPWhitelist bungeecord da kuruluydu
2- Keyubunun dcsinde grief korumasını skyblock için yapmıştım.
Yinede nasıl girdi anlamadım.​

İstersen gelip discorddan detaylı konuşabiliriz şuana kadar 2-3 sunucuya vurdum hepside haklı sebeplerden dolayı bence burda bi mahsur yok sadece yaş olarak dalga geçip insanları sinirlendirip sadece iki üç kelime diyincemi suçlu oluyoruz ?
Herhalde şu veled ler gibi sizde sunucuları saldırı yapıyorsunuz yasal olmayan yollarda peki bunu yaparken elinize birşey geçiyor mu dur ben söyleyim 0 karşıdaki kişi ana bacı sövse %100 haklı lütfen bırakın şu veleding işlerini salın.

al birini vur ötekine
Alıp Ötekisine vursan ne fayda tabirince Hayvana altın semer de vursan yine hayvan yine hayvan :D.(sözüm kimseye değil üstüne kimse alınmasın bu sözüm sunuculara saldıranlara dır.)

oh ne güzel memleket yavvv herkes birbirinin sunucusuna vursun .d hayır bide sanki hiçbir şey değilmiş gibi anlatmak da ne bileyim yaniii

oh ne güzel memleket yavvv herkes birbirinin sunucusuna vursun .d hayır bide sanki hiçbir şey değilmiş gibi anlatmak da ne bileyim yaniii
Evet yine yanlış anlaşılma %100 konuyu okumadın kesin. Tekrar okur musun​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl