KEDİMC.COM | 1.16.5 | EmekSkyblock - Gelişime Açık | SEZON BİRİNCİSİ 600TL | BOSS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KediMC

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Lorstann

Discord:

Lorstann

kedi-network-giris.png

kedi-network-sistemler.png
kedi-network-sunucu-ozellikleri.png

Skyblock sunucuları arasında geçen dramdan sıkılmadın mı? Kedi, temelleri 2019 dönemlerinde atılmış bir topluluktur. Farklı platformlarda adını fazlasıyla duyuran kediyuvasi Minecraft'a el atmaya karar verip piyasaya girişini sağlamıştır. Geçen aylarda Kedi Network için toplanan yönetim kadrosu, oyuncularına eşsiz oyun keyfi sunmak için çalışmalara başlamıştı. Yıllardır, oyunculara vaat edilen oyun deneyiminin, oyun ortamına yansıtılamaması yönetim ekibinin tek kaygısıydı. Kedi Network'n yönetim ekibinin, en büyük teminatı ise Yönetim ekibi içerisinde bulunan fertlerin daha öncesinde Minecraft sunucularında ve topluluk yönetme kısımlarında uzmanlaşmış, deneyimleşmiş olmasıydı. Süslü sistemler ile değil, oyun deneyimini size yaşatacak, kullanışlı, size yön verecek ve oyun keyfini size dibine kadar hissettirebilecek sistemler ile geliyoruz. Başarı hedefini kompleksleştirmeyen, otoriter yönetim ekibi kavramını sizler için yıkarak; sadece oyun ortamı yaratmak uğruna çalışan KediMC evreni seni çağırıyor. Alışılagelmiş yönetim biçimlerinden, demode olmuş sistemlerden, itibarsızlaştırılmış farklı Skyblock ortamından uzak kalabilmen için harika bir fırsat şu an seninle. Bu platformdan çok şey çalan dramalardan epey uzağız ve kötümser rekabete sirayet eden manipülasyon çalışmalarından uzak kalarak hedeflediğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Unutma, geçmişte tatmış olduğun bütün zevkler tekrar burada. Ya da unut, Kedi Network sana her şeyi hatırlatacak.
Okuduğun ya da okumaya tenezzül bile etmediğin bu metnin yazılmak için yazılmadığını, asıl gerçeği topluluğumuza katıldığında ve bütün gelişmelerden haberdar olduğunda daha net kavrayacaksın.

kedimc.com
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kedi-network-gorseller.png

2022-08-29_14.08.37.png

2022-08-29_14.08.48.png

2022-08-29_14.26.55.png

2022-08-29_14.30.16.png

2022-08-29_14.28.05.png
Comp_1.gif

Son düzenleme:
Server Kapalı.

Başarılar.

f
kedi-network-giris.png

kedi-network-sistemler.png
kedi-network-sunucu-ozellikleri.png

Skyblock sunucuları arasında geçen dramdan sıkılmadın mı? Kedi, temelleri 2019 dönemlerinde atılmış bir topluluktur. Farklı platformlarda adını fazlasıyla duyuran kediyuvasi Minecraft'a el atmaya karar verip piyasaya girişini sağlamıştır. Geçen aylarda Kedi Network için toplanan yönetim kadrosu, oyuncularına eşsiz oyun keyfi sunmak için çalışmalara başlamıştı. Yıllardır, oyunculara vaat edilen oyun deneyiminin, oyun ortamına yansıtılamaması yönetim ekibinin tek kaygısıydı. Kedi Network'n yönetim ekibinin, en büyük teminatı ise Yönetim ekibi içerisinde bulunan fertlerin daha öncesinde Minecraft sunucularında ve topluluk yönetme kısımlarında uzmanlaşmış, deneyimleşmiş olmasıydı. Süslü sistemler ile değil, oyun deneyimini size yaşatacak, kullanışlı, size yön verecek ve oyun keyfini size dibine kadar hissettirebilecek sistemler ile geliyoruz. Başarı hedefini kompleksleştirmeyen, otoriter yönetim ekibi kavramını sizler için yıkarak; sadece oyun ortamı yaratmak uğruna çalışan KediMC evreni seni çağırıyor. Alışılagelmiş yönetim biçimlerinden, demode olmuş sistemlerden, itibarsızlaştırılmış farklı Skyblock ortamından uzak kalabilmen için harika bir fırsat şu an seninle. Bu platformdan çok şey çalan dramalardan epey uzağız ve kötümser rekabete sirayet eden manipülasyon çalışmalarından uzak kalarak hedeflediğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Unutma, geçmişte tatmış olduğun bütün zevkler tekrar burada. Ya da unut, Kedi Network sana her şeyi hatırlatacak.
Okuduğun ya da okumaya tenezzül bile etmediğin bu metnin yazılmak için yazılmadığını, asıl gerçeği topluluğumuza katıldığında ve bütün gelişmelerden haberdar olduğunda daha net kavrayacaksın.

kedimc.com
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kedi-network-gorseller.png

2022-08-29_14.08.37.png

2022-08-29_14.08.48.png

2022-08-29_14.26.55.png

2022-08-29_14.30.16.png

2022-08-29_14.28.05.png
Comp_1.gif
forumlarda olan klasik sunuculardan biri başarılar

Mapler hoş, tasarım bu sıra gördüğüm tasarımlardan çok iyi başarılar dilerim...

forumlarda olan klasik sunuculardan biri başarılar

Yazımızda belirttiğimiz gibi oyun deneyimini hissettirecek sistemler ile devam ediyoruz. Yakında gelecek bir kaç güncelleme skyblock sunucularında farklılığı gösterecektir. Teşekkürler :9

Sunucu büyük güncelleme için bakıma alındı, güncelleme notları buradan bilgilendirme için paylaşılacak :9

Eskiden Bu paket reynixan tarafından yapılmıştı sunucu açmıştı [3 ortak] sonrasında sunucu KaanCağlar'a devredilmişti galiba sizde KaanCağlar'dan aldınız paketi. Sistemleri Klasik Geliştirilmesi Lazım, Başarılar Dilerim
Selam, bahsettiğiniz ve özdeştirdiğiniz sunucu/kişi hakkında bir bilgiye sahip değiliz. Bir paket satın alma da söz konusu değil. Sunucu baştan sona yönetim ekibi ve geliştiriciler tarafından dizayn edildi.

Son düzenleme:
Youtube CarpeCraft yazınca bu sunucunun aynısı çıkıyor nedense spawn ına kadar aynısınıs yapmış olamaz geliştiriciler
Dinlemeden yaptığınız yorum için teşekkürler! Lütfen bir dahaki sefere en azından Discord Sunucumuza katılıp, güncellemeler / yenilikler kanalımıza göz atıp yorum yaparsanız seviniriz. İyi günler!
unknown.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl