KCTR KALITE FARK YARATIR COOL GİF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Arkadaslar Ben Forumda Gezerken Bır Kapak Fotosu Gordum Ve Gıf Idı Bende Buna Heves Ettım Bana Bunun Cool Hlınden yaparsanız sevınırım ve Icınde
KCTR
Kalite Fark Yaratır
yazsa guzel olur

Kalite fark yaratır benim sloganım :kizgin:

Ne Alaka Kardesım :kizgin:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben KonsolCraftTR yı Kurdum Kuralı O sloganı Kullaıyorum Ve Kımseden Gormedım Yemın Ederım

twond Ne Ara Senın Sloganın Oldu Bu Ben Aklımda Ve Hayalımde KCTR yı Olusturdumda Kendım Buldum Sloganı ?

Son düzenleme:
Kardeşim yanlış anlama sen olarak demiyorum Bütün form tasarımcı oldu mubarek Kesinlikle küçümsemiyorum yanlış anlamayın bizim vatandaşımız biri bişey yaptığı zaman bende yaparım hevesine tutuluyor. Herneyse başarılar

Ne Alaka Kardesım :kizgin:

Ben KonsolCraftTR yı Kurdum Kuralı O sloganı Kullaıyorum Ve Kımseden Gormedım Yemın Ederım

twond Ne Ara Senın Sloganın Oldu Bu Ben Aklımda Ve Hayalımde KCTR yı Olusturdumda Kendım Buldum Sloganı ?
Kalite fark yaratır benim sloganım :kizgin:
Bu slogan her yeni sunucunun kullandığı, oldukça klişe sloganlardan biri. Yani ikinizinde değil. :D

Discord üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

Keinga Olur kardesım Dcnı Verırımsın

Bu slogan her yeni sunucunun kullandığı, oldukça klişe sloganlardan biri. Yani ikinizinde değil. :D
Nasıl Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm. Yazısını Imza Olarak Atıyorsunn Rutbeden mı

Keinga Olur kardesım Dcnı Verırımsın

Nasıl Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm. Yazısını Imza Olarak Atıyorsunn Rutbeden mı
Evet. Kurban bayramı etkinliğinden kalma.

Nasıl yaptın Mesaj Sayısındanmı Ve Nasıl Yapıyorsun

Kalite Fark Yaratır , sloganı ilk olarak BetaCraft sunucusunda kullanılmıştır.

@Unntarned , Herhalde sen 2014 sunucularını bilmiyorsun veya daha eskisini :l

Adam burada tasarım istemiş ama siz küçük bir slogana takılıyorsunuz :( Tasarımdan anlasam yapardım kardeşim kusura bakma

Son düzenleme:
Adam burada tasarım istemiş ama siz küçük bir logo ya takılıyorsunuz :( Tasarımdan anlasam yapardım kardeşim kusura bakma
amaçları post kasmak işte boşver sanada çok teşekkür ederim sağol <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl