Çözüldü KBM Skripti hatası bilen varmı lütfen yardım acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hoqqabaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.753
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoqqabaz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
KBM Skriptini kurdum fakat şu sorunu veriyor
Hata.png

lütfen cevap verin acil plugin çalışıyor ama 2 tane tag geliyor kullandığım skript komutu:
Kod:
on chat:
    cancel event
    loop all players:
        if loop-player has the permission "kbm.perm":
            {mute.%player%} is not set
            send json "&7[" then "&4K" tooltip "Kick the %player%." run "/kick %player% %loop-player% kicked you." then "&2B" tooltip "Ban %player%." run "/ban %player% %loop-player% banned you." then "&cM" tooltip "Mute %player% for 10 seconds." run "/mute %player%" then "&7] %colored player's prefix% %player's display name%&7: &f%message%" to loop-player
        else:
            {mute.%player%} is not set
            send "%colored player's prefix% %player's display name%&7: &f%colored message%" to loop-player
command /mute <player>:
    permission: kbm.perm
    trigger:
        set {mute.%player%} to 600
        send "%player% muted you for 10 minutes." to arg 1
every seconds:
    loop all players:
        if {mute.%loop-player%} is set:
            remove 1 from {mute.%loop-player%}
            if {mute.%loop-player%} is 0:
                delete {mute.%loop-player%}
                send "You can talk now." to loop-player

Moderatör tarafından düzenlendi:
hoqqabaz Bunu
Skripti Bölümüne acilcak yanlış yer
Skripti BÖLMÜNE GİDECEK ORADA KONU YERİ YANLIŞ ARKADAŞIM

Son düzenleme:
Bu skript banada yardımcı oldu :P Kaç gündür bunu arıyordum fakat yetkililer yazıları göremiyor hata oluyor onları da düzeltmeye çalışıyorum eğer düzeltebilirsem size düzeltilmiş halini vereceğim. İyi forumlar.[DOUBLEPOST=1442959509,1442954979][/DOUBLEPOST]Sorunları düzelttim :) Atıyorum ve eğer istersen bunun geliştirilmişini atarım 10 tl :P 1 saattir kodluyorum o geliştirilmiş dediğim şeyi neyse ben sadece senin istediğini atıyorum satın almak istersen özel msj at :D

KOD:
Kod:
                send json of "&8[" then "&6X" tooltip "&6Stats" run "/mms" then "&3K" tooltip "&3Kick" run "/kick %player% You kicked from Draxon!" then "&2M" tooltip "&2Mute (10min)" run "/mute %player% 10" then "&4B" tooltip "&4Ban" run "/ban %player% You banned from Draxon!" then "&8] " then "&4&l%player%&8: &b%message%" to loop-player

Fakat bu bazı MC sürümlerinde çalışmıyor yani sürüm değiştirirsen çalışır ;) Neyse iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl