_thread
Gördüğüm kadarıyla tıklama etkinliğinde bir hata var. Bu hata oyuncunun tıkladığı menünün adını çekmeye çalışırken hata veriyor. Büyük ihtimalle SuperPouches adlı eklenti ile çakışıyor.coin ile kazma marketten kazma almaya calışınca şöyle hata alıyorum hastebin bıraktım.
x
Eklentiyi kaldırmadan cözebilir miyiz? oradan kullandıklarım varGördüğüm kadarıyla tıklama etkinliğinde bir hata var. Bu hata oyuncunun tıkladığı menünün adını çekmeye çalışırken hata veriyor. Büyük ihtimalle SuperPouches adlı eklenti ile çakışıyor.
Eklentiyi silip tekrar deneyin; sorun hala yaşanıyorsa Skript kodunuzu bırakın.

_thread
Bu Skript değil, bahsedilen eklentiden kaynaklı bir hatadır. belki bütün menülerinizi etkileyebilir. Eklentinin sahibi ile iletişime geçmeyi deneyin.Eklentiyi kaldırmadan cözebilir miyiz? oradan kullandıklarım var
x

_thread
Öncelikle sorunun ne olduğunu anlayalım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
listede bulunan bi kazma kodu buradadır dediğim gibi 1.8 sürümüne ait bi kodu aldığımı belirttim. 278 yerine diamond_pickaxe yazarak denediğimde de alamadım kazmayı
command /test:
trigger:
give diamond pickaxe of sharpness 5, efficiency 5, fortune 3 named "&eTest kazması" to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!