besa3576
sen konuyu çok yanlış anlamış sın yinede sağ olResim düzenleme programıyla yapabilirsin. Aseprite, photoshop... Bu konu yazılacak çok fazla bir durum yok.
Resim düzenleme programını nasıl kullanacağım diyorsan internetten araman gerek.
Not: Piksel Art(sanatı) üzerinde çalıştığını(çalışman gerektiğini) söylemem gerekiyor.
İtemsadderde bende data klasör yok valla yaÇözüldü mü? Çözüldü ise çözüldü olarak işaretler misin?
daha öncede yapmıştım gelmiyor yok içinde çok öenmli birşey yoksa paylaşma ihtimaliniz varmı veya ben manuel açsam olur mu dosyayıKlasörü sil tekrar kapa aç yap sunucuyu klasörü tekrardan oluştursun.
data klaösr kendim oluşturdum yaptımKlasörü sil tekrar kapa aç yap sunucuyu klasörü tekrardan oluştursun.
ellegans.
bu fotoğrafı ve yazılarımı değiştirmek istiyorsun ?data klaösr kendim oluşturdum yaptım Ekli dosyayı görüntüle 249761
çözdüm zaten çoktan yinede teşşekür ederim çok ufak bir detaydı sunucu açılışına haızrlanıyom hatta şuan :) yinede teşşekkürlerbu fotoğrafı ve yazılarımı değiştirmek istiyorsun ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!