Çözüldü Kaynak Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berg

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
19
Minecraft
bergis_3

Discord:

bergis_3

Merhabalar,

Şuanda bir paket hazırlıyorum ve paketimde İtemsadder veya Oraxen gibi oyuna özel itemler eklememi sağlayacak pluginler bulunsun istemiyorum çünkü sunucumda Bedrock girişlerinide açık tutacağım bundan kaynaklı oyuna kendi hazırladıgım Texture packi ekleyerek oyuna bazı şeyler eklemek istiyorum örneğin;

฿ sembolünün oyun içerisindeki karşılığı
1755676096772.webp
olacak şekilde.

Merhabalar,

Şuanda bir paket hazırlıyorum ve paketimde İtemsadder veya Oraxen gibi oyuna özel itemler eklememi sağlayacak pluginler bulunsun istemiyorum çünkü sunucumda Bedrock girişlerinide açık tutacağım bundan kaynaklı oyuna kendi hazırladıgım Texture packi ekleyerek oyuna bazı şeyler eklemek istiyorum örneğin;

฿ sembolünün oyun içerisindeki karşılığı Ekli dosyayı görüntüle 270627olacak şekilde.
itemsadder ve oraxen gibi eklentiler olmadan yapamazsın anladıgım kadarıyla bunlar olmadan kullanmak istiyorsun

itemsadder ve oraxen gibi eklentiler olmadan yapamazsın anladıgım kadarıyla bunlar olmadan kullanmak istiyorsun
Yapıldıgından eminim Nourse Project isimli firma Doku Paketi içeren Survival V2 paketinde bu sistemi kullanıyor.

kendi özel fontunu oluşturman gerekiyor oluşturduğun fontta % işaretini bahsettiğin simge ile değiştirebilirsin
{"providers":[
{"type":"bitmap","file":"dosya konumu/halk.png","height":16,"ascent":8,"chars":["%"]} ] gibi çoğaltmak istersende ',' koyman yeterli her satıra

kendi özel fontunu oluşturman gerekiyor oluşturduğun fontta % işaretini bahsettiğin simge ile değiştirebilirsin
{"providers":[
{"type":"bitmap","file":"dosya konumu/halk.png","height":16,"ascent":8,"chars":["%"]} ] gibi çoğaltmak istersende ',' koyman yeterli her satıra
Sorun çözüldü teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl