Çözüldü Kaynağı Bulunamayan TPS Sorunu (Çözüldü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MedetYldrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MedetYldrk

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
22
Timings raporum bu. Tps 20 sabitken durduk yere 10 lara kadar düşüyor. Makine 16 GB Dedicated 4 core 8 threads

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

20 kişide 14 GB Ram kullanmış sunucun :D Benim sunucu 100 kişide 5-7 GB kullanıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim gördüğüm kadarıyla sorun bununla alakalı bu skripti yükle 1 dakika yap TPS şu an düşükse yükselicektir.

20 kişide 14 GB Ram kullanmış sunucun :D Benim sunucu 100 kişide 5-7 GB kullanıyor

Benim gördüğüm kadarıyla sorun bununla alakalı bu skripti yükle 1 dakika yap TPS şu an düşükse yükselicektir.
Deniyorum ama işe yarayacağını sanmıyorum maalesef

Timingste benim gördüğüm kadarıyla çok fazla mob ve eşya var bu skripti 5-10 dakika gözlemleyin TPS yükselicektir every 1 minutes şeklinde yapın

Timingste benim gördüğüm kadarıyla çok fazla mob ve eşya var bu skripti 5-10 dakika gözlemleyin TPS yükselicektir every 1 minutes şeklinde yapın
Bişey diyim mi cidden bi düzelme oldu. Böyle bişey olduğunu hiç beklemezdim xD 1 saat falan test yapıp tekrar yazarım sana teşekkürler yardımın için

O konuyu açtığımda boş boş yorum yapıldı ama işe yarar olduğunu göstermiş olduk teşekkürler normal zamanlarda bunu 3 dakika yapman yeterli olucaktır ClearLag plugininden golemi silmesinide aktif edebilirsin çok fazla golem spawner varsa.
Senden ricam o konuya görüşlerini belirtmen iyi forumlar

O konuyu açtığımda boş boş yorum yapıldı ama işe yarar olduğunu göstermiş olduk teşekkürler normal zamanlarda bunu 3 dakika yapman yeterli olucaktır ClearLag plugininden golemi silmesinide aktif edebilirsin çok fazla golem spawner var ise senden ricam o konuya görüşlerini belirtmen iyi forumlar
1 saat kadar test yapılsın yazarım düşüncelerimi eyvallah

Arkadaşa çok teşekkür ediyorum verdiği skript işime yaradı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl