Çözüldü Kayizerden sunucu aldım ama hangi ip port ile göreceğimi bilmiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RADNOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 524
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RADNOX

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
ooo33
dediğim gibi sunucu açık nasıl göreceğimi bilmiyorum

VDS'ye girdiğiniz ipyle oyuna girmeyi denermisiniz?

Kayizer Müşteri paneli üzerinden sunucu bilgilerinizin gözükmesi gerekiyor. Arkadaşın da söylediği gibi; makineye giriş sağladığın IP adresi, makinen özel ip adresi. Sunucun 25565 portu üzerinden açıksa, ip üzerinden kolaylıkla giriş yapabilirsiniz. Farklı bir port kullanıyor isen, "sunucu dosyaların > server.properties" içerisinden "server-port" kısmına göz atabilirsin.

Kayizer Müşteri paneli üzerinden sunucu bilgilerinizin gözükmesi gerekiyor. Arkadaşın da söylediği gibi; makineye giriş sağladığın IP adresi, makinen özel ip adresi. Sunucun 25565 portu üzerinden açıksa, ip üzerinden kolaylıkla giriş yapabilirsiniz. Farklı bir port kullanıyor isen, "sunucu dosyaların > server.properties" içerisinden "server-port" kısmına göz atabilirsin.
ip ile denedim girmedi Windows güvenlik duvarından baktım hazırda açık port yok

ip ile denedim girmedi Windows güvenlik duvarından baktım hazırda açık port yok
Kayizer müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelisin. Onlarla alakalı sorun olabilir. Dediğim gibi, açtığın sunucunun server.properties dosyasını kontrol et, farklı ip girmiş de olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl