Kauron - Açıklama içeren imza tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kauron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.084
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kauron

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
42
Selam! Şu birkaç haftadır tasarım yapmakla uğraşıyorum. Zevkli bir iş doğrusu. Her neyse, tek başıma takıldığımdan yanlışlarımı görmem ve düzeltmem haliyle zor oluyor. Bende bazen buraya tasarım atarak eleştiriler doğrultusunda kendimi geliştirebileceğim fikrine kapıldım. İsteyen kullanabilir, isteyen eleştiri yapabilir.
Ayrıca foruma henüz katıldığımdan, bu tasarımı alelacele yaptım. İlerleyen vakitlerde daha fazla zaman sarf ettiğim tasarımları da paylaşacağım.

kauron_imzatasarımı.jpg

kaurondesign.jpg

1. tasarıma alttaki bağlantıdan kullanabilirsiniz. 2. tasarımı paylaşmadım. Sadece eleştiri istiyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

basit olmuş sanki. 2. tasarımı niye paylaşmadın merak ettim de?

basit olmuş sanki. 2. tasarımı niye paylaşmadın merak ettim de?
Aslında paylaştığım tasarımlarda konu sonuna eklemek istediğimden. Basitliğe gelirsek, bir dahaki tasarımı daha iyi yaparım :)

Aslında basit bir tasarım, ücretsiz bir paylaşım olarak düşünürsek fena değil, umarım dahada iyilerini yaparsın.

İlk resimde arkaplan ile yazıların ve açıklamanın renkleri birbirine uyumlu olmamış. İkinci resim ise basit ama görünümü hoş. Kendini geliştirmeye devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl