Skript Paylaşımı Katılımlı ve Slot Efektli Akıllı Çekiliş Sistemi 🎉

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan INSIDE13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 268
Skript ile laglı laglı oynayın günümüzde skript kullanab bir tane büyük sunucu göster
Skript kullanan sunucuların IP'lerini takip etmediğimiz için elimizde bu bilgi yok. Fakat objektif olmadan sadece "Skript laglı" demeye devam ederseniz, bir yere varamayız. Skript hızlı olmak için yapılmadı ve bunu önceki mesajımda söyledim zaten. Fakat bu Skript'in her serverı indiği anda < 19 TPS yaptığı anlamına gelmiyor. Bir yazılım veya scripting dilinde tek önemli şey performans olsaydı, günümüzdeki dillerin %95'i olmazdı.

Skript kullanan sunucuların IP'lerini takip etmediğimiz için elimizde bu bilgi yok. Fakat objektif olmadan sadece "Skript laglı" demeye devam ederseniz, bir yere varamayız. Skript hızlı olmak için yapılmadı ve bunu önceki mesajımda söyledim zaten. Fakat bu Skript'in her serverı indiği anda < 19 TPS yaptığı anlamına gelmiyor. Bir yazılım veya scripting dilinde tek önemli şey performans olsaydı, günümüzdeki dillerin %95'i olmazdı.
Plugine yogunlaşmanı öneririm skriptle bir yere varamassın son sözüm bu

Skript ile laglı laglı oynayın günümüzde skript kullanab bir tane büyük sunucu göster
Sadece çekiliş yapınca çalışan bir skript kanka bu ne yaşıyorsun ne içtin sen ne sorunun var?
Kaç gündür görüyorum her konuya bilmiş gibi dalıyorsun da 13-14 yaşında çocuksun fazla takma kafaya.
Sunucuymuş aktiflikmiş lagmış vs sen yaşamazsın zaten maksimum 10 kişi oynar sunucunda :)
Ha yediremeyip mesaj yazabilirsin sorun yok ama ciddiye alınmayacak birisin buna tek seferde karar vermedim.

Bu düşüncen gerçekten komik😅
Mustafa harbiden diyorum sende bir engellilik var bak herşeyi göze alıyorum senin o kafanı sikeyim * herif. Milleti yalayarak bir sik bilmeden yorum yapıp duruyorsun seni bir gün çok fena sikerler götünün üstüne oturamazsın birdaha.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl