Skript Paylaşımı KatilCoin Skripti %100 Destek YML de Diyebilirsiniz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin OUa:
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin OUa:

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
193
Minecraft
LifeLesS

Discord:

MrMistry#5436

Merhaba arkadaşlar!​

Arkadaşlar Bugün Sizlere "KatilCoin" Skriptini
Tanıtacağım... Haydi Başlayalım!

Nedir, ne işe yarar?​

Arkadaşlar Bu Skript, Sanal Ve İtem Olarak Coin Veriyor.
20 Sanal Coin Olunca Katil Kılıcı Veriyor (özelliklerini ayarlayabilirsiniz.)
Ben Yarı Op Faction İçin Yaptım Skripti.
1 Kişiyi Öldürünce 1 KatilCoin Veriyor (hem sanal, hem item)
İtemi Takasta Edit Eşyalar Koyabilirsiniz Katil Kazması vb..
Ekstra Olarak Kılıçla Vurunca 2 kalp daha fazla götürüyor!

NOT:​

Arkadaşlar Skript %100 Türkçe Yardımlıdır.​

YML de diyebilirsiniz isterseniz.​

Kod:
variables:
    {1} = 20 #kaç kişi öldürünce kılıç versin

on death: #ölünce
    attacker is a player #eğer saldıran oyuncuysa
    victim is a player #eğer ölen oyuncuysa
    give attacker nether star named "&6Katil Coin" #öldürene "&6Katil Coin" adında cehennem yıldızı ver.
    send "&3%victim% Oyuncusunu Katlettiğiniz için 50 Coin Kazandınız! " to attacker #saldırana "&3%öldürülenoyuncunick% Oyuncusunu Katlettiğiniz için 50 Coin Kazandınız!"
    send "&6Katil Coin Nedir? &6-&4Katil Coin Birini Öldürünce Elde edeceğiniz bir coindir.&6-&4/warp takasta harcayabilirsiniz." #açıklama
    add 1 to {kc.%player%} #kc.%player% değişkenine 1 ekle

on damage: #hasar alınca
    if attacker is player: #eğer saldıranın bir oyuncuysa
        if attacker's tool is diamond sword of sharpness 10, smite 5, unbreaking 5 named "&4Katil &cKılıcı": #eğer saldıran oyuncunun saldırı aleti "&4Katil &cKılıcı" adında bir elmas kılıçsa
            damage victim by 2 hearts #saldırılandan fazladan 2 kalp götür
            if {kc.%attacker%} is greater than or equal to {1}: #eğer saldıranın oyuncunun kcsi {1} e eşitse
                remove 20 from {kc.%attacker%}  #saldıran oyuncunun kcsinden 20 tane al
                send "&2[&620 Katil Coin Katil Kılıcına Dönüştü!" to attacker # "&2[&620 Katil Coin Katil Kılıcına Dönüştü!" mesajını gönder
                give attacker diamond sword of sharpness 10, smite 5, unbreaking 5 named "&4Katil &cKılıcı" #saldırana keskinlik 10, darbe 5, kırılmazlık 5 büyülerine sahip "&4Katil &cKılıcı" adında bir elmas kılıç ver

command /kcver [<offline player>] [<int>]: #kcver komudu
    permission: op #izin : op
    permission message: &fBu Komudu Kullanamazsın! #izni olmayıp kullanmaya çalışana gidecek mesajını
    trigger: #tetikleyici
        if arg 1 is set: #eğer argünam 1 yazıldıysa
            if arg 2 is set: #eğer argünam 2 yazıldıysa
                add arg 2 to {kc.%arg 1%} #argünam 2 tane argünam 1 deki oyuncuya kc ekle
                send "&2[&4%arg 1% &6Adlı oyuncuya &4%arg 2% &6Tane Kc verildi.&2]" to player #oyuncuya mesaj gönderir
                send "&2[&6Bir Yetkili sana &4%arg 2% &6Tane Kc Verdi&2]" to arg 1 #oyuncuya mesaj gönderir
                    if {kc.%player%} is greater than or equal to {1}: 17.ci satırın tekrarı buraları
                    remove 20 from {kc.%player%}
                    send "&2[&620 Katil Coin Katil Kılıcına Dönüştü!" to player
                    give player diamond sword of sharpness 10, smite 5, unbreaking 5 named "&4Katil &cKılıcı"
                        send "&4[&6Bir Miktar Belirleyiniz.&4]" to player
            else:
                send "&4[&6Bir Miktar Belirleyiniz&4]" #değilse bu mesajı gönder
        else:
            send "&4[&6Lütfen Bir Oyuncu Belirleyiniz.&4]" to player #değilse mesaj gönder.

command /kcal [<offline player>] [<int>]: #komut
    permission: op #izin
    permission message: &fBu Komudu Kullanamazsın #izni olmayıp kullanmaya çalışana gidecek mesajını
        if arg 1 is set: #argünam 1 yazıldıysa
            if arg 2 is set: #argünam 2 yazıldıysa
                remove arg 2 from {kc.%arg 1%} #argünam 2 tane argünam 3ün kcsinden al
                send "&2[&4%arg 1% &6Adlı Oyuncudan &4%arg 2% &6Tane Kc Alındı&2]" to player #bu mesajı gönder
                send "&4[&6Bir Yetkili Senden &4%arg 2% &6Tane Kc Aldı&4]" to arg 1 #bu mesajı gönder argünam 1 e
                if {kc.%player%} is greater than or equal to {1}: #17.satırın aynısı
                    remove 20 from {kc.%player%}
                    send "&2[&620 Katil Coin Katil Kılıcına Dönüştü!" to player
                    give player diamond sword of sharpness 10, smite 5, unbreaking 5 named "&4Katil &cKılıcı"
            else:
                send "&4[&6Lütfen Bir Miktar Belirleyiniz.&4]" to player #değilse bu mesajı gönder
        else:
            send "&4[&6Lütfen Bir Oyuncu Belirleyiniz.&4]" to player #değilse bu mesajı gönder

command /kc: #kc komudu insanların kendi kcsini görebilmeleri için
        send "&2[&6Senin Kc Sayın &8&l: &4&l%{kc.%player%}%&2]" to player #kc sayısını gönderecek mesaj

command /kcgor [<offline player>]: #başkasının kcsini görebilmek veya görebilmeleri için bir komut
        if arg 1 is set:
            send "&2[&4%{kc.%arg 1%}% &6Tane Kcsi Var!&2]" to player #oyuncuya bu mesajı gönder
        else: #değilse
            send "&4[&6Lütfen Bir Oyuncu İsmi Belirleyiniz&4]" to player #oyuncuya bu mesajı gönder

DİPNOT : Resim Koyamadım Çünkü Aternosta Skquery [<offline player>] [<int>] gibi değerlerde hata veriyor
yoksa koyardım iyi günler

Yalnız siz yml'yi çok yanlış anlamışsınız.Yml'ye konfigrasyon diyebiliriz(örn: config.yml). Sizin skriptte ise konfigrasyon dosyası oluşturma ve yazdırma bulunmuyor. Onun dışında geliştirilebilir bir skript.

Yalnız siz yml'yi çok yanlış anlamışsınız.Yml'ye konfigrasyon diyebiliriz(örn: config.yml). Sizin skriptte ise konfigrasyon dosyası oluşturma ve yazdırma bulunmuyor. Onun dışında geliştirilebilir bir skript.
Teşekkürler YML de Genelde İNsanlar Ayarlama yaptıkları skriptin ne oldugunu anladıkları yer oldugundan dolayı isterseniz yml diyebilirsiniz dedim :)

Teşekkürler YML de Genelde İNsanlar Ayarlama yaptıkları skriptin ne oldugunu anladıkları yer oldugundan dolayı isterseniz yml diyebilirsiniz dedim :)
İstersek yml diyemeyiz yml olayını araştırmanızı öneririm. Skripte yml eklemeyi öğrenemiyorsanız önerim options ekleyebilirsiniz. Discord arkadaşlık attım kabul eder misiniz?

Keşke yml kayıt olsaydı yinede eline sağlık.

Teşekkürler :=]

Güzel olmuş tebrikler başarılarınızın devamını dilerim.

Bunu şöyle yapabilirmiyiz?
Şimdi 2 arkadaş birbirlerini bilerek keserek kill kastıklarında bu olay fena kullanılır.
Bunun yerine aynı nick değilde farklı nickteki kişileri kesmesi gerekse misal böyle bir kodlama ypaılabilirmi?

Seninle dalga geçmek için söylemiyorum arada ben de bir şeyleri karıştırıyorum ama çok güzel bir espri buldum.

Çocuk: Anne YML alabilr miyiz?
Anne: Hayır evladım evde zaten YML var.
Evdeki YML:

Tamam komik değilim gidiyorum ben. Başarılı skript bu arada ellerine sağlık.

Bunu şöyle yapabilirmiyiz?
Şimdi 2 arkadaş birbirlerini bilerek keserek kill kastıklarında bu olay fena kullanılır.
Bunun yerine aynı nick değilde farklı nickteki kişileri kesmesi gerekse misal böyle bir kodlama ypaılabilirmi?
BU MESAJ SİLİNMİŞTİR

Son düzenleme:
Merhaba, skriptte YML'ı andıracak hiç bir kod bulunmuyor ve günümüzde yapılan klasik skriptlerden biri yine de başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl