yavuzkel
Koruma 1, Keskinlik 3
- Elmaslar
- 204
- Minecraft
- Strom_Breaker

Citrus#4361
Bende sana bu konuda katılmıyorum dostum. Herkesin bilgisayarı aynı değil ve bilgisayarları kötü olduğu için kasmasının sorumlusu da o değil. Doların ne kadar olduğunun farkındasın herkes yeni bilgisayar alacak veya toplayacak parayı bulamıyor kasmayan temayı kaldırmanın sebebleri belli dostum burda açıklamak istemiyorum bunları bence kasmayan tema geri gelmeli.Konu saçma sebebi : Mc-Tr v2.1 tema versiyonunun açıklamasında belirtildiği gibi Kasmalar bu temada giderilmiştir eğer hala kasma sorunu yaşıyorsanız bilgisiyarınız çok kötü demektir.
Konu kilit.
Konu kilit olamaz.Konu saçma sebebi : Mc-Tr v2.1 tema versiyonunun açıklamasında belirtildiği gibi Kasmalar bu temada giderilmiştir eğer hala kasma sorunu yaşıyorsanız bilgisiyarınız çok kötü demektir.
Konu kilit.
Forum ekibine girince insanların forumu haksız bile olsa savunma mekanizması aktif oluyor görünüşe bakılırsa. Zaten adam bilgisayarı kötü olduğu için kasmayan tema geri getirilsin diyor. Kasmayan temanın gelmesi sana dokunmayacak zaten. Sırf iş olsun diye mesaj atıyorsunuz da kendinizle çelişiyorsunuz sonra yazık oluyor. Susun o yüzden...Konu saçma sebebi : Mc-Tr v2.1 tema versiyonunun açıklamasında belirtildiği gibi Kasmalar bu temada giderilmiştir eğer hala kasma sorunu yaşıyorsanız bilgisiyarınız çok kötü demektir.
Konu kilit.
Birşey demiyorum ya forumda sizin gibiler oldukça forum bir şeye sarıcak.Forum ekibine girince insanların forumu haksız bile olsa savunma mekanizması aktif oluyor görünüşe bakılırsa. Zaten adam bilgisayarı kötü olduğu için kasmayan tema geri getirilsin diyor. Kasmayan temanın gelmesi sana dokunmayacak zaten. Sırf iş olsun diye mesaj atıyorsunuz da kendinizle çelişiyorsunuz sonra yazık oluyor. Susun o yüzden...
Herkesin bilgisayarı aynı değil.Ben Yusuf (Hai) kaldırdıgı şeyi geri getirmez diye düşündügüm için dedim bide benim bilgisiyarımda çok kötü bendede kasıyordu fakat kasmayan tema geri geldigine göre sıkıntımız kalmadı.[DOUBLEPOST=1522762571,1522762518][/DOUBLEPOST]
Birşey demiyorum ya forumda sizin gibiler oldukça forum bir şeye sarıcak.
Dostum ben arkadaşın pcsinin kötülügüne bir sey demiyorum benimde pc kötü fakat biraz daha düzgün insan gibi yazsan şu mesajlarını o egonuda biraz düşürsen ah .Forum ekibine girince insanların forumu haksız bile olsa savunma mekanizması aktif oluyor görünüşe bakılırsa. Zaten adam bilgisayarı kötü olduğu için kasmayan tema geri getirilsin diyor. Kasmayan temanın gelmesi sana dokunmayacak zaten. Sırf iş olsun diye mesaj atıyorsunuz da kendinizle çelişiyorsunuz sonra yazık oluyor. Susun o yüzden...
Dediklerin çok saçma ve birbirleriyle çelişiyor. Ego konusuna gelirsek sana da ağzının payını vermeye uğraşamayacağım.Dostum ben arkadaşın pcsinin kötülügüne bir sey demiyorum benimde pc kötü fakat biraz daha düzgün insan gibi yazsan şu mesajlarını o egonuda biraz düşürsen ah .
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!