iTargetDS
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 118
- Minecraft
- iTargetDS
Discord:
iTargetDS #6159
iTargetDS #6159
Konsol.Artz#5992
yardım yazıyor hala konunda adamlar gelıp konuya bosu bosuna mesaj yazıcak konu kılıt yada konuyu cozuldu ısaretlıyebılırsınOpera ve firefox kullanmaya karar verdim.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.
İyi forumlar.
dravenhazretleri
yardım yazıyor hala konunda adamlar gelıp konuya bosu bosuna mesaj yazıcak konu kılıt yada konuyu cozuldu ısaretlıyebılırsın
iTargetDS #6159
Bu kadar konunun kitlenmesini istiyorsan mesaj yazmak yerine konuyu rapor edebilirdin.yardım yazıyor hala konunda adamlar gelıp konuya bosu bosuna mesaj yazıcak konu kılıt yada konuyu cozuldu ısaretlıyebılırsın
iTargetDS #6159
Sorun zaten çözüldü yorum atmanıza gerek yoktu.Opera İndir VPN nin faydasını görürsün. ben googlecuyum rahat geliyor ama vpn için operaya giriyorum vikipediye fln girebiliyorsun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ama ben vikipediyi tavsiye etmiyom girmeni
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bende girmiyorum
NMB#3477
Dediğin şey doğru değil.yorum kasmak için atıyordum :D
ama operada googlela arıyot ne kadar ram yer bilemem belki operada kastırır sen en iyi %appada% dan kullanmadığın oyunları masaüstüne aktar sonra kullanacağın zaman tekrar koyarsın appdataya ramın azda olsa rahatlar mesela ben teknich launcheri masaüstümde bulunduruyorum.
Fire is Daemon#6625
Месть#3192
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!