ArdaSlnr
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 47
Merhabalar ben Arda. Gamer Network sunucusu sahibiyim. Bir tane oyuncum msg den yazarak bahsedeceğim elemanın sunucuya bot + DDoS saldırısında bulunacağını söyledi. Ben de oyuncuyu tam ip banlamışken bot saldırısı başladı. ekte görebilirsiniz. Sonra sunucuyu whitelist alıp tüm oyuncuları attım. Sunucuda o sırada bulunmam büyük şanstı ki anında müdahale edebildim. BungeeCord forku olarak Aegis kullanıyordum ama artık gerçekten eskidiğini bu saldırıyı önleyemeyerek kanıtlamış oldu. En kısa sürede Velocity veya XCord geçeceğim. Siz dikkat edin. Bu arkadaşa yakalanmayınç Discord ismi: kashalot aşağıda da kanıtlar bulunmaktadır.
Burada oyuncumuzun çektiği kanıtlar bulunuyor.
Burada rusyada yaşadığını söylemiş arkadaşa.
Yani kısacası dikkatli olun. Sunucumuzda moderatör @BloodyX feyzullah abide konuyla bizzat zaten ilgilendi. Sunucumda herhangi bir kayıp vs. oluşmadı ama siz dikkat edin. Konuyu da forum yöneticileri tespit etsin ceza alsın diye değil, uyarı konusu olarak açıyorum. Ancak eğer forumda hesabı var ise mutlaka cezasının verilmesini talep ediyorum. Uzun lafın kısası, aktif sunucusu olanlar korumalarını gözden geçirsin, yeni sunucu açacaklarda korumalarını sağlam kursun. Herkese iyi günler, iyi forumlar.
Burada oyuncumuzun çektiği kanıtlar bulunuyor.
Burada rusyada yaşadığını söylemiş arkadaşa.
Yani kısacası dikkatli olun. Sunucumuzda moderatör @BloodyX feyzullah abide konuyla bizzat zaten ilgilendi. Sunucumda herhangi bir kayıp vs. oluşmadı ama siz dikkat edin. Konuyu da forum yöneticileri tespit etsin ceza alsın diye değil, uyarı konusu olarak açıyorum. Ancak eğer forumda hesabı var ise mutlaka cezasının verilmesini talep ediyorum. Uzun lafın kısası, aktif sunucusu olanlar korumalarını gözden geçirsin, yeni sunucu açacaklarda korumalarını sağlam kursun. Herkese iyi günler, iyi forumlar.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: