Çözüldü Kasayı ücretli satma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türk_Craft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
AliHD_YT

Discord:

AliHD#4006

Arkadaşlar CrazyCrates pluginin kullanıyorum. ve plugine özel menü yaptım. ayriyaten ./kasaal diye bir menü yaptım ama skript ile anahtarları satamadım.

3 adet anahtar var isimleri Efsanevi Günlük ve Kazı Kazan Kasası.

Bunları skript ile satabilir misiniz. ben birşeyler yazdım kodladımda hata verdi

Kod:
options:
    kazikazan: &cConconcraft &e>> &2Kazı-Kazan &eKasası satın almak için &675 TL ihtiyacınız var
    efsanevi: &cConconcraft &e>> &2Efsaevi &eKasası satın almak için &6100 TL ihtiyacınız var

command /kazikazan:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 75:
            execute console command "eco take %player% 75"
            execute console command "crazycrate virtual galactic 1 %player% "           
            send "&6GamePlay&cNW&e>> &2Basariyla Anahtarı aldınız. Kullanmak için; ./kasalar "
        else:
            message "{@kazikazan}"
command /efsanevi:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 100:
            execute console command "eco take %player% 100"
            execute console command "crazycrate virtual galactic 1 %player% "    
            send "&cSunucu &e>> &2Basariyla Anahtarı aldınız. Kullanmak için; ./kasalar "
        else:
            message "{@efsanevi}"

Hatayı tam olarak söyleyebilir misin?

Kod:
options:
    kazikazan: &cConconcraft &e &2Kazı-Kazan &eKasası satın almak için &675 TL ihtiyacınız var
    efsanevi: &cConconcraft &e &2Efsaevi &eKasası satın almak için &6100 TL ihtiyacınız var

command kazikazan:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 75:
            remove 75 from player's money
            execute console command "crazycrate give virtual galactic 1 %player%"           
            send "&6GamePlay&cNW&e &2Basariyla Anahtarı aldınız. Kullanmak için; .kasalar"
        else:
            message "{@kazikazan}"
command efsanevi:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 100:
            remove 100 from player's money
            execute console command "crazycrate give virtual galactic 1 %player%"   
            send "&cSunucu &e &2Basariyla Anahtarı aldınız. Kullanmak için; .kasalar"
        else:
            message "{@efsanevi}"

local sunucumda test ettim bu çalışıyor

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl