Sherlock#5773
Commands:
- 'give %player% 1 1 name:&4&lKAZANAMADIN!'
- 'give %player% 1 1 name:&4&lKAZANAMADIN!'
command /deneme:
trigger:
give 1 paper named "&cp6 Çek" to player
On rightclick with paper:
if tool's display name is "&cp6 Çek":
remove 1 paper named "&cp6 Çek" from player
give 1 diamond helmet of protection 6 to player
give 1 diamond chestplate of protection 6 to player
give 1 diamond leggings of protection 6 to player
give 1 diamond boots of protection 6 to player
Sherlock#5773
Plugin zaten bunu sağlıyor skripte ne gerek var kiAşağıdaki skript ile /deneme komutuyla p6 set çeki alırsınız bunu kasaya koyarsanız kasadan çıkınca oyuncu sağ tıklayınca p6 set gelir.
Kod:command /deneme: trigger: give 1 paper named "&cp6 Çek" to player On rightclick with paper: if tool's display name is "&cp6 Çek": remove 1 paper named "&cp6 Çek" from player give 1 diamond helmet of protection 6 to player give 1 diamond chestplate of protection 6 to player give 1 diamond leggings of protection 6 to player give 1 diamond boots of protection 6 to player
CratePlus Kullanıyorum. Onda Öyle Yapma Şansım VarmiPlugin zaten bunu sağlıyor skripte ne gerek var ki
Sherlock#5773
CratePlus Kullanıyorum. Onda Öyle Yapma Şansım Varmi
chestcommands la crazycrates çakışıyor ne yapmam lazımOzaman arkadaşın yaptığı skripti kullanın öyle bir şey varmı bilmiyorum ek olarak crazycrates kullan cratesplus da oran belirleme yok
Sherlock#5773
cc reload - crazycrates / chestcommands reload - chestcommandschestcommands la crazycrates çakışıyor ne yapmam lazım
/cc yazdıgımda hiçbirşey yazmıyorcc reload - crazycrates / chestcommands reload - chestcommands
Sherlock#5773
/cc yazdıgımda hiçbirşey yazmıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!