I
IrfanDmn
Ziyaretçi
eklenti kendisini bir ayar yaptığımızda otomatik yeniliyor bende her kasa açtığımda kasanın ismi yerine %crate% yazıyor.Eee sonra ? Yaptıktan sonra eklentiyi yeniledin mı kasa açtın mı ?
Demek ki böyle bir özelliği yok :D yada sen bir şeyleri beceremiyorsuneklenti kendisini bir ayar yaptığımızda otomatik yeniliyor bende her kasa açtığımda kasanın ismi yerine %crate% yazıyor.
BloodyX#4069
siz bana hazırlasanız türkçeleştirmeyiDemek ki böyle bir özelliği yok :D yada sen bir şeyleri beceremiyorsun
mericbozkurt#2650
CratesReloaded la kolayca yapabilirsinMerhabalar Ben Bir Kasa Plugini Arıyorum Kasayı Açınca Kasayı Açan Kişinin Ne Kazandığının Chat'de Yazan Bir Plugin.
@KansızKurt @Deichor @Kiasan @smt287 @BloodyX @AlperKaanDEV
Create değil CrateReloaded. Ayrıyeten paralı bir eklenti oCreateReloaded ile kolayca yapabilirsin.
Kod:- 'cmd:(/eco give %player% 100), chance:(3), display:(paper 1 &6100_&fTL &f%chance%), broadcast:(%prefix% &b%player% &6&lNadir Kutu &aacti ve &c100 TL &acikti)'
Ben premiumunu Aldığımdan sıkıntı yokCreate değil CrateReloaded. Ayrıyeten paralı bir eklenti o
hala create yazıyorsun :D create yaratmak demek Crate kasa :DBen premiumunu Aldığımdan sıkıntı yokDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
# [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
# CratesPlus V4.1.1 Messages
# [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
# ------------------------------------------
# There are many placeholders that can now be used withing the config and messages file, placeholders are as followed:
# - %name% - Replaces with the players name, Example: "Notch".
# - %displayname% - Replaces with the players display name, Example: "[Owner] Notch".
# - %uuid% - Replaces with the players UUID.
# - %crate% - The crate types name.
# - %prize% - The name of the winning.
# - %percentage% - Percentage of the winning, useful for "Chance Message".
Prefix: '&8[&6Sunucu-Kutu&8]'
Command No Permission: '&cBu Komutu Kullanmak Icin Yeterli Yetkiye Sahip Degilsin'
Crate Open Without Key: '[%crate%] &fKutu Anahtarin Bulunmuyor Sitemizden Alabilirsin.'
Key Given: '[%crate%] &6Kutusunu Acman Icin Sana Anahtar Verildi!'
Broadcast: '&6&l%name% &c%crate% &akutusundan &a%prize% &akazandi.!'
Cant Place: '&cKutu Anahtarini Yere Koyamassin!'
Cant Drop: '&cKutu Anahtarini Kiramassin!'
Chance Message: '&d%percentage%% Sansin Var'
Fantastik:
Key:
Item: DIAMOND
Name: '%type% Kasa Anahtari'
Enchanted: true
Knockback: 1.9
Broadcast: true
Firework: true
Preview: true
Block: CHEST
Color: GREEN
POPÜLER pluginler hava katar diye düşünüyorum CRRRRAAATTTEEERELLLOOOADDEEED pluginin tercihim.hem premiumunu böyle paylaşamazsın anti piracy hatası verir. Leaklenmesi gerek
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!