Bulundu KasabaNetwork - Survival Sunucusu - Ekip Arkadaşları (Ücretli/Ücretsiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KasabaNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
KNW3D.webp

KasabaNetwork Türk Minecraft Sunucusu
Merhaba değerli forum sakinleri! Çok yakında açılacak olan Minecraft sunucumuz için Survival oyun moduna başladık. Bu alanda tecrübeli ve kendine güvenen ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Aradığımız nitelikler aşağıda mevcut, bunun dışında sadece eklenti yapmak veyahut hata çözmekten ziyade; sunucu için fikir üretebilecek yenilikçi kişiler aramaktayız. Sunucunun tasarımından tutun sosyal medyada ne paylaşılacağına kadar her konuda fikir sunmasını istiyoruz. KasabaNetwork'ü kendi sunucusu gibi görmesini ve "Bir sunucu açsam şunları eklerdim" diyen kişileri aramızda görmek bizi mutlu eder. İsterseniz aşağıda bıraktığımız formu doldurun isterseniz yorum kısmına iletişim bilgilerinizi bırakın.

Aradığımız Nitelikler
  • Dünyayı daha yaşanabilir kılmak için her birimizin içindeki insanlığı ortaya çıkarması gerekir. (siz anladınız bence)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

#yineyeniyeniden2025

Ekli dosyayı görüntüle 270538

KasabaNetwork Türk Minecraft Sunucusu
Merhaba değerli forum sakinleri! Çok yakında açılacak olan Minecraft sunucumuz için Survival oyun moduna başladık. Bu alanda tecrübeli ve kendine güvenen ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Aradığımız nitelikler aşağıda mevcut, bunun dışında sadece eklenti yapmak veyahut hata çözmekten ziyade; sunucu için fikir üretebilecek yenilikçi kişiler aramaktayız. Sunucunun tasarımından tutun sosyal medyada ne paylaşılacağına kadar her konuda fikir sunmasını istiyoruz. KasabaNetwork'ü kendi sunucusu gibi görmesini ve "Bir sunucu açsam şunları eklerdim" diyen kişileri aramızda görmek bizi mutlu eder. İsterseniz aşağıda bıraktığımız formu doldurun isterseniz yorum kısmına iletişim bilgilerinizi bırakın.

Aradığımız Nitelikler

• Dünyayı daha yaşanabilir kılmak için her birimizin içindeki insanlığı ortaya çıkarması gerekir. (siz anladınız bence)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

#yineyeniyeniden2025
bu çok saçma bişey düzgünce neler aradığınızı yazmak yerine şifreli konuşmaya gerek yok bence?

bu çok saçma bişey düzgünce neler aradığınızı yazmak yerine şifreli konuşmaya gerek yok bence?
Selam, zaten konu içerisinde aradığımız nitelikleri belirttiğimiz için ek olarak böyle bir cümle eklemek istedik. Ayrıca gayet güzel bir cümle, takıldığın yer neresi?

formu doldurdum eğer konuşmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz

formu doldurdum eğer konuşmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz
Merhaba, bu yorumu sizinle konuştuktan sonra gördük üzgünüz. Güzel bir sohbet oldu, iyi forumlar dileriz. :slightly:

Discorddan ulaşabilirsiniz.

forma discordu yanlış girmişim.

discord: realmrbyte

Son düzenleme:
Başvuru gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl