Bulundu Kasaba Dışı Spawner Koyamama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinoplymessi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1

Discord:

sinoplymessi

Towny Advanced ve mineablespawner pluginlerini kullanıyorum oyuncular kendi kasabasının dışına spawner koyamasın istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim skript vs mi yazmam lazım

Towny Advanced ve mineablespawner pluginlerini kullanıyorum oyuncular kendi kasabasının dışına spawner koyamasın istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim skript vs mi yazmam lazım
Kod:
on place of spawner:
    set {_town} to town at event-block
    if {_town} is not set:
        cancel event
        send "&cHata: &7Spawnerları sadece bir kasaba sınırları içerisine koyabilirsin!" to player
        stop

# Opsiyonel: Sadece kendi kasabasına koyabilsin istiyorsan:
    if {_town} is not player's town:
        cancel event
        send "&cHata: &7Spawnerı sadece kendi kasabana koyabilirsin!" to player
  • plugins/Skript/scripts klasörüne gir.
  • Yeni bir metin belgesi aç ve adını spawner_engel.sk yap.
  • Yukarıdaki kodu içine yapıştır ve kaydet.
  • Oyun içinden /sk reload spawner_engel komutunu yaz.

on place of spawner: set {_town} to town at event-block if {_town} is not set: cancel event send "&cHata: &7Spawnerları sadece bir kasaba sınırları içerisine koyabilirsin!" to player stop # Opsiyonel: Sadece kendi kasabasına koyabilsin istiyorsan: if {_town} is not player's town: cancel event send "&cHata: &7Spawnerı sadece kendi kasabana koyabilirsin!" to player
bu hatayı verdi
1775987689062.webp

Kod:
on place of spawner:    set {_kasaba} to placeholder "%%townyadv_town%%" from player        # Eğer oyuncu herhangi bir kasaba sınırında değilse (boşsa veya None ise)    if {_kasaba} is "" or "None" or "Vahşi Doğa":        cancel event        send "&c[Hata] Spawnerları vahşi doğaya koyamazsın, bir kasabaya katılmalısın!" to player

Son düzenleme:
Kod:
on place of spawner:
    # Bloğun koyulduğu yerdeki Towny durumunu kontrol eder
    set {_location} to location of event-block

# Towny'nin kendi kontrol mekanizmasını sorguluyoruz
    if town at {_location} is not set:
        cancel event
        send "&6[Sistem] &cSpawnerları sadece kasaba sınırları içine koyabilirsin!" to player
        stop

# Eğer oyuncu kendi kasabasında değilse (başkasına aitse veya sahipsizse)
    if town at {_location} is not player's town:
        cancel event
        send "&6[Sistem] &cBu spawnerı sadece kendi kasabana koyabilirsin!" to player
Skript nasıl çalışıyor açıkcası bilgim yok ama Towny'in apisini import etmeden direkt if town at gibi bir kullanım nasıl çalışıyor?

Skript nasıl çalışıyor açıkcası bilgim yok ama Towny'in apisini import etmeden direkt if town at gibi bir kullanım nasıl çalışıyor?
Bu kod, Towny'nin Java API'sine direkt erişmek yerine, Towny'nin dışarıya verdiği "bulunulan kasaba ismi" verisini (placeholder) kontrol ediyor hocam

Kod:
on place of spawner:
    set {_kasaba} to placeholder "%%townyadv_town%%" from player

# Eğer oyuncu herhangi bir kasaba sınırında değilse (boşsa veya None ise)
    if {_kasaba} is "" or "None" or "Vahşi Doğa":
        cancel event
        send "&c[Hata] Spawnerları vahşi doğaya koyamazsın, bir kasabaya katılmalısın!" to player

Bu kod, Towny'nin Java API'sine direkt erişmek yerine, Towny'nin dışarıya verdiği "bulunulan kasaba ismi" verisini (placeholder) kontrol ediyor hocam

Kod:
on place of spawner:
    set {_kasaba} to placeholder "%%townyadv_town%%" from player

# Eğer oyuncu herhangi bir kasaba sınırında değilse (boşsa veya None ise)
    if {_kasaba} is "" or "None" or "Vahşi Doğa":
        cancel event
        send "&c[Hata] Spawnerları vahşi doğaya koyamazsın, bir kasabaya katılmalısın!" to player
Yani bu belki olabilir de üstte attığın nasıl yapıyordu tam olarak?

Luckperms kullanarak kullanıcıların vahşi doğada da blok koyabilmesini sağlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl