Bulundu kasa skript hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey hata şu 1.8.8 spigot jarda herşeyi denedim kendisi hata verdiriyor

Hatta kaldırdım sk quary tuske bide skript mirror u 73 hata verdirdi bu seferde yani şu spigot.jar da hata var

Hataları görmeden bir tahmin de bulunamam maalesef. Attığım linkten indirdiysen son Spigot 1.8.8 sürümü diye biliyorum. Hata vermemesi gerek. Sığmıyor ise bir kaçını atarsan inceleyebilirim, diğer hatalarda muhtemelen onun aynısıdır, benzerdir veya sebepleri aynıdır.

Hataları görmeden bir tahmin de bulunamam maalesef. Attığım linkten indirdiysen son Spigot 1.8.8 sürümü diye biliyorum. Hata vermemesi gerek. Sığmıyor ise bir kaçını atarsan inceleyebilirim, diğer hatalarda muhtemelen onun aynısıdır, benzerdir veya sebepleri aynıdır.
Nasıl göstere bilirimki sana

hataaaa.PNG
hataaaa.PNG

devamı için yer yok

Muhtemelen skQuery bozulmuş, menü, lore gibi bir çok şeyi sağlayan skript add-onu o. Konsolda loglarda onunla alakalı en başlarda bir hata olması gerek.

skQuery 1.7:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skQuery 1.8:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skQuery 1.9+:

Muhtemelen skQuery bozulmuş, menü, lore gibi bir çok şeyi sağlayan skript add-onu o. Konsolda loglarda onunla alakalı en başlarda bir hata olması gerek.

skQuery 1.7:

skQuery 1.8:

skQuery 1.9+:
Şey eskisine çevirdim artık her zaman hata veriyor

Hatanın sebebini sanırım anladım şunlardan biriyle alakalı ben denedim başka eskisinde oluyor çalışıyor ama bu yenisinde çalışmıyor
hataaaaa.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl