Çözüldü Kasa açtığımda 1 itemden 2 tane gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadecebaran

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Enrico

Discord:

theflexis

Plugin olarak crazycrates kullanıyorum. Elimde 1 anahtar var diyelim açtığımda çıkan itemden 2 tane geliyor yardımcı olabilicek varmı ?

crazycrates dosyasina girin ve hangi kasadan bu esya geliyorsa kasa configinden yanlis hatirlamiyorsam command bolumune bakin 2 olarak bırakmis olabilirsiniz

eger olmazsa 2 esya gelen kasanin configini atabilirseniz kontrol edebiliriz

Ekli dosyalar

Yapılandırma ile ilgili bir durum olabilir mi yani config dosyası. Çünkü attığın dosyada bununla ilgili bir seçenek göremedim. (Bu eklentiyi kullanmıyorum ve hiç kullanmadım. Sadece olasılıklar üzerinden konuşuyorum.)

loga baktım sunucu sürümünüz 1.16.5 plugin sürümünüz ise v1.10.1-RELEASE olarak görünüyor
kendi local sunucumda denedim vermiş oldugunuz config'i fakat bende öyle birşey yapmadı

ayrıyetten loglarda:
[12:23:44] [Thread-17/WARN]: [NBTAPI] [NBTAPI] The NBT-API at 'package me.badbones69.crazycrates.nbtapi' seems to be outdated!
[12:23:44] [Thread-17/WARN]: [NBTAPI] [NBTAPI] Current Version: '2.7.1' Newest Version: 2.13.2'
uyarısını belirtiyor NBTAPI pluginin eski sürümünü kullanıyorsunuz

NBTAPI plugininin En güncel versiyonunu indirip tekrardan deneyin eğer olmazsa crazycrates plugininide güncelleyip hatanın gidip gitmediğine bakın

loga baktığımda birde (skinrestorer) ile (viaversion veya viabackwards ikisinden biri hangisini kullanıyorsan) uyumsuzluk var sürümleri eski güncellemeni öneririm

Sorun Hala Mevcut

purpurdan kaynaklanıyor olabilir paper yada spigota geçme imkanınız varsa geçip öyle deneyin birde

malesef çözümler işe yaramadı. yeni bir plugine geçtim şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl