Enes?#3565
Asaf#0007
Crate Reloaded stabil bir eklentidir denyebilirsiniz.Merhabalar, bir kasa açma plugini arıyorum create plus indirdim denedim ama çalışmıyor önerebileceğiniz 1.16.5 için kasa açma plugini var mıdır? Teşekkürler.
Protocol#1087
Öneriniz için teşekkürler. Golden Crates'de mesela spawnda yere bir kasa koyacağım oyuncular ordan açacak bunu nasıl yapabilirim. Sadece sanal olarak mı kasa açılabiliyor.Crazy Crates veya Golden Crates önerimdir.
----- ? --------------- ?
---Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Protocol#1087
Daha önce hiç kullanmadım ama kullanan bir çok kişi duydum ve gördüm sadece sanal kasa değil spawna da konuluyor diye biliyorum. Araştırırsanız cevabı bulabileceğinize eminim.Öneriniz için teşekkürler. Golden Crates'de mesela spawnda yere bir kasa koyacağım oyuncular ordan açacak bunu nasıl yapabilirim. Sadece sanal olarak mı kasa açılabiliyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!