S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Discord dan bana yazabilirmisin Arda#6888
Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde konuya bir yorum atmıştım. Bu yorumun ardından size tekrar bir sorum olacaktı da. Size nasıl ulaşabilirim? ?
zen#3445
Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde konuya bir yorum atmıştım. Bu yorumun ardından size tekrar bir sorum olacaktı da. Size nasıl ulaşabilirim? ?
zen#3445
Hocam admin bilgilerini ben kaldırdım. Forumdakiler ciğer görmüş kedi gibi saldırmışlar sitenin her biryerine. Siz kayıt olup kullanıcı adınızı söylerseniz yetki vereyim efendim. :melek:Cok Güzel Ama Admin Le Uye Bilgileri Yanlıs Duzeltirsen Sevinirim.
zen#3445
Çok teşekkür ederim. Admin demosunu bilerek kaldırdım söylediğim gibi. Bildiğiniz siteyi mahfetmişler. Kayıt olun yetki vereyim efendim :melek:Demo bilgileri çalışmıyor, özellikler güzel. Tam bir Fiyat/Performans ürünü. Yakın zamanda almayı planlıyorum.
zen#3445
belirttiğin için sağol fakat bunu 3 tane siparişim olduğu halde yaptım. Tasarımlar ondan alıntı gözümdende kaçmış diğer belirttiklerin sağol.tasarımlar alıntı, ad soyad kısmında strip_tag kontrolü yapılmamış direkt olarak <script></script> tagları girebildim. maile doğrulamayı her sayfayı yenilediğinde gönderiyor, bi zaman sonra spam görünecektir. gelişip geliştirmeniz dileğiyle başarılar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!