Karşılıksız Banner Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WeydeyEfendi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Selamlar, Youtube veya başka bir platforma başlayacak arkadaşlar için banner yapacağım eğer ki sizde bu kişiler arasındaysanız bu konunun altına yorum olarak yazılacak isimi, skininizi, hoşunuza giden renkleri vede kanalınızı bırakabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Resimler hata verdiğinden bu şekilde bıraktım.)
Gelen yorumların sırasıyla yapacağımdan dolayı herhangi bir şekilde ne zaman biter tarzı sorular sorularından hoşlanmamaktayım sormazsanız daha kaliteli bir liste çıkartabilirim.

Weydey The Efendi#3241

İlk ben istiyorum :D

İlk olarak oyun karakterimin ismi Yigit20'dir. Bunun yanı sıra kanal ismim Yiğit Winner'dır. En sevdiğim renk ise açık mor tarzı bir şey :)

Skin ismim Ifestus , Kanal ismim FlorisSa, en sevdiğim renk ise mavi tonları. Fakat sadece minecraft çekmiyorum.

İlk olarak oyun karakterimin ismi Yigit20'dir. Bunun yanı sıra kanal ismim Yiğit Winner'dır. En sevdiğim renk ise açık mor tarzı bir şey :)
1564757054833.png

Profil sanamı ait?

Skin ismim Ifestus , Kanal ismim FlorisSa, en sevdiğim renk ise mavi tonları. Fakat sadece minecraft çekmiyorum.
1564757134699.png

Profil sanamı ait?

Oyun ismim the_Text. Kanalımın ismi ise theText. En sevdiğim renkler siyah, lacivert, mor... Sana zorluk çıkmasın buyur skin yaparsan çok mutlu olurum.
Screenshot1.png

Hayır, Ifestus dedim ama :/
1564773069154.png

Profil sanamı ait?

Oyun ismim the_Text. Kanalımın ismi ise theText. En sevdiğim renkler siyah, lacivert, mor... Sana zorluk çıkmasın buyur skin yaparsan çok mutlu olurum.Ekli dosyayı görüntüle 84736
Öncelikle beni düşündüğün için sağol ancak bana küçük gelen işler olduğu için pek problem yaşamıyorum. Sıraya alındığından haber etmek istedim kısa sürede eline ulaşacaktır.

Oyun ismim MuhammedForch kanalım MuhammedForch sevdigim renkler mavi turkuaz birde yeni açılacak sunucum için de yapabiliyormuyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl