Sol Reklam

Tasarım KarpuzLands Logo (1080x1080 1:1)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakancoskun

Ahlak şube
Elmaslar
54
Puanlar
6.655
Yer
Yakında!
Minecraft
hakancoskun4891

Discord:

onatic48

Güncel Logo:
1080x1080.png

Eski Logo:
Baslksz-1_kopya.png
Tasarımcı : @Aenux

Son düzenleme:
Tercihiniz için teşekkürler, ;3

1.png
2.png

Tarzıma uygun değil ama seven kişiler olabilir

Original Logo looks like this :
FvwGQrcXwAITRjX.jpg

It was made for a client and this person just stole it and sell it to you .

Çok iyi görünüyor aenux yapıyor bu işi.

Yaptığın tasarımlardaki özgünlüğünü artırman iyi olur. Logo güzel görünse de başka birisinin yaptığı logonun neredeyse aynısını yapmışsın.

Yaptığın tasarımlardaki özgünlüğünü artırman iyi olur. Logo güzel görünse de başka birisinin yaptığı logonun neredeyse aynısını yapmışsın.
Logo tasarımcısı ile görüştüm, üstündeki materyallerin hepsi bana ait paylaşırken ona credit verdim. Karpuz'a daha iyi bir pixel art yapılabileceğini düşünüyorsan öneride bulunabilirsin.

aynı text aynı boyutlar ve aynı logolar. hepsi aynı firmadan çıkmış gibi duruyor.

Güzel olmuş.

hocam yani biraz fazla aynı ama tatlı bir logo.

You didn't give me any "credit" , you just mentioned me in the message in random discord channel after your fraud was exposed . Stop this bullshit please . You are not only a bad designer you are also a scumbag .

This person used "Minecraft Titles" discord channel as his "portfolio" , used other people work as examples of his work . I am pretty sure I was not the only one who he stole from .

This person used "Minecraft Titles" discord channel as his "portfolio" , used other people work as examples of his work . I am pretty sure I was not the only one who he stole from .
There is no such logo in my portfolio.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı