Bulundu Karpuz Satma Skripti Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shem Cemetery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Shem Cemetery

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim sunucumda en iyi para veren karpuz blok ama bu /sell'de satılmıyor o yüzden bunun sell'de satılmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Otosat skripti falan istemiyorum /sell yazınca karpuz blok ve envanterde satılacak herşey satılcak

/SELL KOMUTUNU HANGİ PLUGİN İLE YAPTIN ACABA?

Sunucu sürümünüzü öğrenebilir miyim?

eğerki shopgui kullanıyorsan shop a karpuz bloğu eklemen yeterli olacaktır başka bi pl/sk kullanıyorsan ne kullandığını yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim

Aşağıdaki eklenti ile çözebilirsin. Çok basit bir configi var. Items kısmına istediğin kadar eşya ekleyebilirsin. Yalnız eşya eklerken hem Material kısmına hem de başlangıç kısmına material ismini yazmaya dikkat et. Aşağıda materyal listesi var o liste 1.8 için geçerli. Items'daki Adet ve fiyat kısımları bloğun kaç tanesinin ne kadar olacağını belirler.

Komutu: /sat

Kod:
Prefix: '&6&lT3SL4Karpuz &8» '
Items:
  MELON_BLOCK:
    Adet: 1
    Fiyat: 12.0
    Material: 'MELON_BLOCK'
  DIAMOND_BLOCK:
    Material: 'DIAMOND_BLOCK'
  Materyal: '&6Dostum Maalesef Sunucuya %esya% Satamazsın.'
  Console: '&cDostum Bu Komutu Konsoldan Kullanamazsın !'
  Sat:
    - '&eSatılan Eşya: &b%blok%'
    - '&eSatılan Adet: &b%adet%'
    - '&eKazanılan Para: &b%para%'

Materyal Listesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:

Aşağıdaki eklenti ile çözebilirsin. Çok basit bir configi var. Items kısmına istediğin kadar eşya ekleyebilirsin. Yalnız eşya eklerken hem Material kısmına hem de başlangıç kısmına material ismini yazmaya dikkat et. Aşağıda materyal listesi var o liste 1.8 için geçerli. Items'daki Adet ve fiyat kısımları bloğun kaç tanesinin ne kadar olacağını belirler.

Komutu: /sat

Kod:
Prefix: '&6&lT3SL4Karpuz &8» '
Items:
  MELON_BLOCK:
    Material: 'MELON_BLOCK'
  DIAMOND_BLOCK:
    Material: 'DIAMOND_BLOCK'
  Materyal: '&6Dostum Maalesef Sunucuya %esya% Satamazsın.'
  Console: '&cDostum Bu Komutu Konsoldan Kullanamazsın !'
  Sat:
    - '&eSatılan Eşya: &b%blok%'
    - '&eSatılan Adet: &b%adet%'
    - '&eKazanılan Para: &b%para%'

Materyal Listesi:

Link:

VirüsTotal:
Teşekkürler tam istediğim :)

eğerki shopgui kullanıyorsan shop a karpuz bloğu eklemen yeterli olacaktır başka bi pl/sk kullanıyorsan ne kullandığını yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim
Shopgui'den anlamam o yüzden sunucumda yok arkadaş yardımcı oldu hepinize teşekkür ederim :)

benim dediğim fiyat olmuo ama sonradan yapabildim :D
kaç istiyorsan onu yazacan kanki 1 tanesi 15.30 olacaksa oraya 15.30 yazacan :D
5 tanesi 25.60 olacaksa Adet: 5 Fiyat: 25.60 olacak tam fiyat istiyorsan istersen 25.00 istersen 25 yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl