Karnımın ağrısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vital Ghost

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
29
Bir gün makarna yemiştim yoğurtlu birden nefesim kesildi nefes darlığı başladı o günden bugüne karnım şişiyor, karnıma ağrı giriyor, nefes darlığım oluyor o kadar acil diki korona virüsü varken bile hastanede bekledik baya :( halada var doktor karnımı bastırdı, gerisini bilmiyorum hala acıyor belki aranızda yaşıyan vardır diye sorim dedim

90% ya hamilessin yada koronasin :(

Bendede oluyor bazen ama bir süre sonra geçiyor hızlı mı yiyorsun?

Makarnayı çok iştahlı yediysen, bir de yerken hızlı yuttuysan birden nefesin kesilmiştir aynısı bende de olmuştu. Sıkıntı yapma geçer yarın sabaha.

Makarnayı çok iştahlı yediysen, bir de yerken hızlı yuttuysan birden nefesin kesilmiştir aynısı bende de olmuştu. Sıkıntı yapma geçer yarın sabaha.
bende öyle düşündüm ama sanırım uzun zaman geçmiş

Bir şeyin yoktur ya öyle çok korkma. Zaten 18 yaşında olanlara işlemiyor bu virüs fakat aile bireylerini bilemem.

Benim karnım ağrımıyor ama 1 aydır nedense anlamadım bi sebepten nefesim daralıyor yani aldım nefes sanki yetmiyormuş gibi anlatılmaz yaşanır .d

Olmaz bir şey..​

2 3 ay oldu virüs başladıktan 2 ay sonra dışarı çıkıyordum ozamanlar arada haftada 2 kez

belki gaz yapmıştır ? çünkü ben de çok iştahlı yediğim zaman uzun bir süre şişkinlik oluyor.

belki gaz yapmıştır ? çünkü ben de çok iştahlı yediğim zaman uzun bir süre şişkinlik oluyor.
yok hastanede midende katı birşey var demişler gece yiyip üzerine yatmam nedeniyle oluşmuş

kılıç kadar olmuştur o katı şey ondan ağrı yapıyodur dışarı çıkarman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl