Karne hediyen MC-TR'den!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

yeni_logo.png

Karne hediyen MC-TR'den!
Karneler nasıl arkadaşlar?

Merhabalar efendim! Bildiğiniz üzere yarın okulların 1. dönem karneleri dağıtılacak ve ardından 15 günlük bir tatile girilecek. Bu tatil döneminde yönetim olarak birçok etkinlikle ve çekilişle karşınızda olacağız. Ayrıca tatil döneminde de birçok güncelleme getirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 1 ay içerisinde okulların açılmasından bu yana yaptığımız tüm güncellemeleri sizlerle paylaşacağız. Ancak bugün bir klasik olan karne hediyesi etkinliğiyle karşınızdayız. Karnesini bize gönderen herkese hediyeler vereceğiz. Karne alamayan kişiler için de hediyeler dağıtmak istiyoruz. Bunları da tatil dönemi içerisinde yapacağımız etkinlik ve çekilişler ile yerine getireceğiz.

Eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar dileyerek dilerseniz ödüllere geçelim.

Kimlere hediye verilecek?
Takdir ve teşekkür belgesi alan tüm forum üyeleri, hediye kazanabilir!

Hediyeler nedir?
  • İftihar veya Onur belgesi alan üyelerimize ek 350 ödül puanı hediye!
  • Takdir belgesi alan 350 mesaj üstü üyelerimize 30 günlük Premium üyelik hediye!
  • Teşekkür belgesi alan 350 mesaj üstü üyelerimize 15 günlük Premium üyelik hediye!
  • Takdir belgesi alan 350 mesaj altı üyelerimize 7 günlük Premium üyelik hediye!
  • Teşekkür belgesi alan 350 mesaj altı üyelerimize 3 günlük Premium üyelik hediye!
  • Belgesini gönderen kişilerden seçeceğimiz rastgele 3 kişiye ek 150 ödül puanı hediye!
Belgemi nasıl gönderebilirim?
Etkinlik bitmiştir...

Hatırlatma: Belgenizin resmini gönderirken T.C Kimlik Numarası gibi özel bilgilerinizi saklayın lütfen.
Ek olarak belgenizin resmini gönderirken ek bir kağıda MC-TR.com yazıp, resme girmesini sağlamanız gerekmektedir.
Bu, belgenin size ait olduğunu kanıtlamak için gereklidir. Aksi taktirde hediye verilmesi mümkün olmayacaktır.

MC-TR Yönetimi

Güzel bir etkinlik, okumadım ama güzel.

Benim ortalamam 5 bir şey yok :(

Reiss karne gününde burdayım hiç bişey almayanları düşünemiyorum .d

Üniversite öğrencileri düşünülmemiş sanırım ama neyse :D

Neyseki 3 günlük pre :)

Güzel bir etkinlik.​

yeni_logo.png

Karne hediyen MC-TR'den!

Merhabalar efendim! Bildiğiniz üzere yarın okulların 1. dönem karneleri dağıtılacak ve ardından 15 günlük bir tatile girilecek. Bu tatil döneminde yönetim olarak birçok etkinlikle ve çekilişle karşınızda olacağız. Ayrıca tatil döneminde de birçok güncelleme getirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 1 ay içerisinde okulların açılmasından bu yana yaptığımız tüm güncellemeleri sizlerle paylaşacağız. Ancak bugün bir klasik olan karne hediyesi etkinliğiyle karşınızdayız. Karnesini bize gönderen herkese hediyeler vereceğiz. Karne alamayan kişiler için de hediyeler dağıtmak istiyoruz. Bunları da tatil dönemi içerisinde yapacağımız etkinlik ve çekilişler ile yerine getireceğiz.

Hediyeler nedir?
  • İftihar belgesi alan üyelerimize ek 350 ödül puanı hediye!
  • Takdir belgesi alan 350 mesaj üstü üyelerimize 30 günlük Premium üyelik hediye!
  • Teşekkür belgesi alan 350 mesaj üstü üyelerimize 15 günlük Premium üyelik hediye!
  • Takdir belgesi alan 350 mesaj altı üyelerimize 7 günlük Premium üyelik hediye!
  • Teşekkür belgesi alan 350 mesaj altı üyelerimize 3 günlük Premium üyelik hediye!
  • Belgesini gönderen kişilerden seçeceğimiz rastgele 3 kişiye ek 150 ödül puanı hediye!
Belge gönderim bağlantısı 18 Ocak 2019 tarihinde konuya eklenecektir.

Hatırlatma: Belgenizin resmini T.C Kimlik Numarası gibi özel bilgilerinizi saklayın lütfen.
Ek olarak belgenizin resmini gönderirken ek bir kağıda MC-TR.com yazıp, resme girmesini sağlayın.
Bu, belgenin size ait olduğunu kanıtlamak için gereklidir. Aksi taktirde hediye verilmeyecektir.

MC-TR Yönetimi
Onur belgesine de hediye verinnnn

Moderatör tarafından düzenlendi:
Üniversite öğrencileri düşünülmemiş sanırım ama neyse :D
Bu tür kişi ve kişiler için de ilerleyen günlerde etkinlikler yapacağız. Bu tatil döneminde herkesin bir şeylerden yararlanmasını istiyoruz. Beklemede kalın, sizin için de güzel şeyler ortaya çıkacak. Etrafınızdaki yaşanan şeyleri de dikkatle izleyin. Ninjalar aramızda...

Yararlı bir etkinlik. Premium alamayanlar için fırsat olabilir.

84Le kaçıranlar'a teselli olarak 30 gün veriliyor mu :D

yeni_logo.png

Karne hediyen MC-TR'den!

Hediyeler nedir?
  • İftihar belgesi alan üyelerimize ek 350 ödül puanı hediye!
Belge gönderim bağlantısı 18 Ocak 2019 tarihinde konuya eklenecektir.

Hatırlatma: Belgenizin resmini T.C Kimlik Numarası gibi özel bilgilerinizi saklayın lütfen.
Ek olarak belgenizin resmini gönderirken ek bir kağıda MC-TR.com yazıp, resme girmesini sağlayın.
Bu, belgenin size ait olduğunu kanıtlamak için gereklidir. Aksi taktirde hediye verilmeyecektir.

MC-TR Yönetimi
Alpho bunu sevdi.

Güzel bir etkinlik. MC-TR severler tatilin keyfini çıkarırken, Premium üyeliğin tadına varacaklar!

Yine ateş ediyor etkinlikler piu piu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl