kareblok - bölüm: giriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranMRJ2

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
115

Discord:

BaranMRJ

1ox58if.webp

Geri döndük! Aradan geçen 5 yılda piyasada neler değişti bilemiyorum ama kaliteyi ve gerçek yeniliği özlediğinize eminim. Eskiden olduğu gibi, şimdi de Minecraft eklenti paketlerinde beklentilerinizi aşan içerikler sunmak için buradayız. Çünkü oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak, yenilenmiş geliştirmelerimizle geri döndük ve bu alanda yeniden etkin bir rol oynamak için sabırsızlanıyoruz. Bu yeni dönemde sizleri de yenilenmiş deneyimin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

via: @KAREBLOK

Vay be kareblok takımını tekrardan görmeyi beklemiyorumdum, Hayırlı olsun.

Bu konuyu açtıktan bir ay içersin de

Kendi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yaptık ve kurduk. Ardından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanıcı panelini ekledik. Daha sonra
Yönetim panelini kurduk.
900+ satır EssentialsX messages dosyasını en baştan hatasız ve uyumlu bir şekilde Türkçeye çevirdik ve ücretsiz şekilde sizlerle paylaştık.
1 adet LeafWE - Survival WorldEdit eklentisini ücretsiz şekilde sizlerle paylaştık.

Bu konuyu açtıktan bir ay içersin de

Kendi
yaptık ve kurduk. Ardından
kullanıcı panelini ekledik. Daha sonra
Yönetim panelini kurduk.
900+ satır EssentialsX messages dosyasını en baştan hatasız ve uyumlu bir şekilde Türkçeye çevirdik ve ücretsiz şekilde sizlerle paylaştık.
1 adet LeafWE - Survival WorldEdit eklentisini ücretsiz şekilde sizlerle paylaştık.
Güzel iş, elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl