- Elmaslar
- 1.053
- Minecraft
- JordJarv
Discord:
Abdullah T.#0001
Abdullah T.#0001
Abdullah T.#0001
Merak Etme Bana Bu Paralar Az Merak Etmesin %90 kazanırım zaten25tl için 3500-4000tl arası masraf ödeyeceksin ve sonuç olarak af alacak?
Kazansanda af çıkacak diyorum. Yüksek ihtimal 18 yaşın altında ve kazansan bile cezai işlem uygulanmıyor.Merak Etme Bana Bu Paralar Az Merak Etmesin %90 kazanırım zaten
Abdullah T.#0001
Babam Aççak Ve dolandırıcılık suçunun cezası 6763 sayılı kanun ile arttırılarak TCK md. 158’de yeniden düzenlenmiştir. Buna göre dolandırıcılık suçu işleyen fail, 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.Kazansanda af çıkacak diyorum. Yüksek ihtimal 18 yaşın altında ve kazansan bile cezai işlem uygulanmıyor.
İlk suçu ise istisnasız af alacaktır.Babam Aççak Ve dolandırıcılık suçunun cezası 6763 sayılı kanun ile arttırılarak TCK md. 158’de yeniden düzenlenmiştir. Buna göre dolandırıcılık suçu işleyen fail, 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.
Abdullah T.#0001
3 kişi dolandırış birinde 100 tl çalmışİlk suçu ise istisnasız af alacaktır.
Onlarında dava açıp şikayetçi olmaları gerekiyor?3 kişi dolandırış birinde 100 tl çalmış
Abdullah T.#0001
2 kişi olcazOnlarında dava açıp şikayetçi olmaları gerekiyor?
Siz bilirsiniz ancak sonuç çıkmayacaktır şimdiden söyleyeyim.2 kişi olcaz
Bence açması gerekiyor böyle böyle herkesi dolandırır. Gözü korkmalı ki bir daha kimseyi dolandırmasın. Eğer davayı kazanırsa mahkeme masraflarını karşı taraf ödüyor. Ek olarak tazminat davası açarsa onun bir ücreti olabilir 200-300 tl.Siz bilirsiniz ancak sonuç çıkmayacaktır şimdiden söyleyeyim.
Mahkeme yoluna kadar en az 3000tl tutan dosya masrafı var. Zaten avukata selam versen 500tlden başlıyor. Ee iyi hal indirimi çocukluk affı vs. ceza almadan kurtulur. Adam öldürenlere iyi halden 5 yıl af veriyorlar 25tl için mi içeri atacaklar.Bence açması gerekiyor böyle böyle herkesi dolandırır. Gözü korkmalı ki bir daha kimseyi dolandırmasın. Eğer davayı kazanırsa mahkeme masraflarını karşı taraf ödüyor. Ek olarak tazminat davası açarsa onun bir ücreti olabilir 200-300 tl.
İçeri atmak mesele değil. Zaten bunu yapanın yaşı 18'den büyük olmasa gerek. Maksat gözü korksun eğer yeterli delil var ise davayı kazanacaklardır.Mahkeme yoluna kadar en az 3000tl tutan dosya masrafı var. Zaten avukata selam versen 500tlden başlıyor. Ee iyi hal indirimi çocukluk affı vs. ceza almadan kurtulur. Adam öldürenlere iyi halden 5 yıl af veriyorlar 25tl için mi içeri atacaklar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!