KardasLand | Eklenti Fikirleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KardasLand

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
767
Minecraft
KardasLand

Discord:

KardasLand#9552

Selamlar! Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.

Neden?
KardasLand Geliştiriciliği ekibimiz 2 kişi. Bu zamana kadar bir çok eklenti fikri türettik. Bazısını yaptık, bazısını çöpe attık.
Fakat artık "burn out" dediğimiz, tek bir fikir bile üretemeyecek noktaya geldik.
Bazılarımızın kafasında mükemmel bir eklenti fikri olabilir, fakat bunu yapacak gücü, bilgisi yoktur.
Hem bana iş güç eğlence olsun, hem de sizin fikirleriniz gerçekleşsin istiyorsanız bir şans verebilirsiniz.
Gelecek tüm fikirleri inceleyeceğim. Fakat herkesin bir sınırı var ve her fikir yapılacak diye bir şey yok, bunu bildirmek isterim.

Neye dikkat etmelisiniz?
Orijinallik. Eğer fikrinizin zaten 3-4 alternatifi varsa sırf ben değil kimse uğraşmaz.
Olabilirlik. Fikirleriniz "yapılabilir" olmalı. (İnanın çok fazla var :/)

Peki eklenti fikrini verdim, benim kazancım ne?
Oldu ki güzel bir fikir verdiniz ve ben de yapabilecek kapasitedeyim. Büyük olmadığı sürece zaten ücretsiz olacak. Eğer eşi benzeri yoksa bunu ücretli yaparım. Eğer ücretli yaparsam size ücretsiz bir kopyasını vereceğim. Ücretsiz olursa zaten fikir eklentiyi alıyorsunuz. 2 Tarafta da fikir eklentinizi alıyorsunuz.

Fikir için taslak:
Eklenti Türü. (Eğlence, işleyiş, ekonomi, mekanik, gerekli)
Eklenti Açıklaması. Fikiri olabildiğinizce açık anlatmanız her iki tarafın da işine gelecektir.
Eklentinin özeti. Büyük ihtimal 2-3 paragraf açıklama yazılacak. Bu eklenti ne işe yarayacak?
Komutlar & Yetkiler. Eğer kafanızda bir yetki veya komut şeması varsa çok işe yarar.

Nasıl Ulaşabilirim?
KardasLand#1241 taglı ekip hesabımdan ulaşabilirsiniz. Fikirinizi buraya yazmanızı önermem.

Not: Kişiye özel bir eklenti değil, herkesin yararlanabileceği bir eklenti fikiri arayışı içerisindeyiz.​

Konu hala günceldir.

İlk cümleden sonra başım dönmeye başladı ve bu yorumu yazmak istedim.

MC-TRde her başlık içeriği "Sorunsal, Sorunsalı, Dolandırıcı, Dolandırıcılık" olan bir konu açılınca chate "MC-TR IN A NUTSHELL IS TEAM WARS" spamı atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl