RomanticWarior
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 113
Dostum zaten para kazanmak benim için 2. planda olacak çünkü sunucunun bi geliri olmalıki giderini karşılaya bilsin benim 3 şık sunmaktaki amacım insanların op skyblock dışında diger kategoriler için düşüncelerini merak etmem yani burada hangi kategoriden ne kadar para kazanacagımı insanlara sormuyorum yanlış bi algı oluşmasın.Öncelikle para kazanmak için stratejiler geliştir. Zaten yapman gereken zorluk ortaya çıkıyor. Bak oyunlar bu konuda çok iyidir. Veya internette iyice bir araştırma yap. 3 şık verip birini seçmekle olmuyor bu işler. En önemlisi ise "Ben bu işi para için yapmıyorum." yalanına sarılmadan oku yazdıklarımı.
Dediğim gibi. Para kazanmayı öncelikli yapmalısın ki diğer şeyleri nasıl planlaman gerekeceğini kavrayabilesin. Dediklerimi doğru oku.Dostum zaten para kazanmak benim için 2. planda olacak çünkü sunucunun bi geliri olmalıki giderini karşılaya bilsin benim 3 şık sunmaktaki amacım insanların op skyblock dışında diger kategoriler için düşüncelerini merak etmem yani burada hangi kategoriden ne kadar para kazanacagımı insanlara sormuyorum yanlış bi algı oluşmasın.
@Deagle#8994
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!