Kararsızım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Evet 1 haftadır kararsız bir şekilde düşünüyorum en sonunda başkalarının bakış açılarına ihtiyacım oldugunun farkına vardım açacagım sunucu türü skyblock ama orta düzey,zor emek,op(abartmadan) 3 şık arasında kararsızım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Orta Düzey bence.

Orta düzey yapabilirsin.Örneğin adakitte 1 demir spawner veya baska bir spawner olabilir,Taş spawner vesaire.Başarılar :D

Öncelikle para kazanmak için stratejiler geliştir. Zaten yapman gereken zorluk ortaya çıkıyor. Bak oyunlar bu konuda çok iyidir. Veya internette iyice bir araştırma yap. 3 şık verip birini seçmekle olmuyor bu işler. En önemlisi ise "Ben bu işi para için yapmıyorum." yalanına sarılmadan oku yazdıklarımı.

Öncelikle para kazanmak için stratejiler geliştir. Zaten yapman gereken zorluk ortaya çıkıyor. Bak oyunlar bu konuda çok iyidir. Veya internette iyice bir araştırma yap. 3 şık verip birini seçmekle olmuyor bu işler. En önemlisi ise "Ben bu işi para için yapmıyorum." yalanına sarılmadan oku yazdıklarımı.
Dostum zaten para kazanmak benim için 2. planda olacak çünkü sunucunun bi geliri olmalıki giderini karşılaya bilsin benim 3 şık sunmaktaki amacım insanların op skyblock dışında diger kategoriler için düşüncelerini merak etmem yani burada hangi kategoriden ne kadar para kazanacagımı insanlara sormuyorum yanlış bi algı oluşmasın.

Dostum zaten para kazanmak benim için 2. planda olacak çünkü sunucunun bi geliri olmalıki giderini karşılaya bilsin benim 3 şık sunmaktaki amacım insanların op skyblock dışında diger kategoriler için düşüncelerini merak etmem yani burada hangi kategoriden ne kadar para kazanacagımı insanlara sormuyorum yanlış bi algı oluşmasın.
Dediğim gibi. Para kazanmayı öncelikli yapmalısın ki diğer şeyleri nasıl planlaman gerekeceğini kavrayabilesin. Dediklerimi doğru oku.

Eğer sunucuyu kurmasını biliyorsan emek yapmanı öneririm. Sunucun işte o zaman tutar. Bir gez şöyle emeksky sunucularını. Eksik ne var diye düşün ve emeksky sunucu kur.

Bence OP Yapmasılısın Adamların Blogu Bitince Çıkmamaları Lazım :)
lOg1qb.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl