Karanlıktan Şafağa Bölüm 2 Duyurusu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilal Bera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 28

Bilal Bera

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
160
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

İlk ve yepyeni serimiz olan Karanlık Şafağa ikinci bölüm saat 21:00'da sizlerle! sakın kaçırmayınn

Demek ki padişahın hapse girmesinin sebebi evine ekmek almamak için bütün ailesini öldürmesiymiş. Gerçekten etkileyici bir video tebrikler. Daha kaliteli ve doğru içerikler üretebilirsiniz.

Kedi adam ilk başta sadece kelimelerle düz yazılarla başladığın bu macerayı adım adım büyüttün kendini sürekli geliştirdin ve en sonunda bu harika video ile hikayeyi en güzel şekilde taçlandırdın Eline Sağlık bu tarz videolar yapmaya devam et hepsi bir öncekinden daha iyi olsun

Demek ki padişahın hapse girmesinin sebebi evine ekmek almamak için bütün ailesini öldürmesiymiş. Gerçekten etkileyici bir video tebrikler. Daha kaliteli ve doğru içerikler üretebilirsiniz.
Merhaba aslında farklı bir skin ile yapacaktık ama bizim arkadaş skinini değiştirmemiş kusura bakmayın :D gözünüze çarpan ve size göre değiştirilmesi gereken birşey varsa söyleyebilirsiniz sonraki bölümde hatalarımızı düzelteceğiz (oyuncuların elinde blok olması gibi)

Kedi adam ilk başta sadece kelimelerle düz yazılarla başladığın bu macerayı adım adım büyüttün kendini sürekli geliştirdin ve en sonunda bu harika video ile hikayeyi en güzel şekilde taçlandırdın Eline Sağlık bu tarz videolar yapmaya devam et hepsi bir öncekinden daha iyi olsun
sağol ILoveMaju^^ dediğin gibi sadece düz hikayelerle başladığım bu macerayı adım adım büyüttüm gelişeceğiz bakalım ileride neler olacak 😍❤️

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl